Uutiset

Työkoneet

Rotator Oy – Trukkeja verkosta

Vaikka Konepörssin sivuilla ja somessa Rotator Oy tuodaan eniten esiin Hitachi-maarakennuskoneiden maahantuojana ja myyjänä, niin yritys toimii monilla muillakin toimialoilla. Yksi vahva tukijalka on nostamiseen tarkoitettu kalusto, johon kurottajien ja henkilönostimien lisäksi kuuluvat myös erilaiset HC-materiaalinkäsittelykoneet.

Nyt trukkien ja pienten maantiivistyslaitteiden hankinta on tehty erittäin helpoksi. Rotator on nimittäin avannut verkkokaupan edellä mainituille tuotteille. Sivut löytyvät näppäilemellä selaimen osoiteriville www.rotatorshop.fi. Tälläkin hetkellä esillä on myös muutamia tarjouksia esimerkiksi lavansiirtovaunuista sekä pinonta- ja maastotrukeista.

Sivut on tehty selkeiksi käyttää ja niiltä löytää nopeasti eri vaihtoehdot. Kaikista malleista on esillä heti ne tärkeimmät tiedot eli nostokorkeus, nostokyky ja takuu. Jokaisen tuotteen kohdalta pääsee myös kiinni lisäinfoon, josta saa ladattua tuotteiden esitteitäkin. ”Lisää tarjouspyyntöön” -painikkeella voi kontaktoida myyjää. Toki kaikki hinnat ovat jo sivuilla esillä.

Myös chat-ominaisuus löytyy, joten sivujen kautta voi esittää tarkentavia kysymyksiä, kun ostohousut on vedetty kireälle.

Trukkien lisäksi nettisivujen kautta voi hankkia Bomagin valmistamia tärylätkiä.


Rotatorshop ja trukkiverkkokauppa.com valikoimaan sisältyy sähkötrukkeja (litium-ion ja lyijy), polttomoottoritrukkeja (diesel- ja nestekaasutrukit), 4×4 maastotrukkeja, lavansiirtovaunuja, keräilytrukkeja, työntömastotrukkeja ja pinoamisvaunuja eri kokoluokista. Kaikille HC-koneille myönnetään 3 vuoden tai 2 000 tunnin takuu.


Lue seuraavaksi