Uutiset

Työkoneet

Rotator Oy luovutti isot JLG 1250AJP -kuukulkijat


Artikkelikuva: Vesa Lamminsivu, Vesa Valtonen ja Juha Riipi (alk.vas.)


Rotator Oy:n myyntijohtaja Vesa Valtonen luovutti JLG 1250AJP -kuukulkijat Lamminsivu Oy:lle ja N Rent Oy:lle syyskuussa. Koneet vastaanottivat Lamminsivu Oy:n toimitusjohtaja Vesa Lamminsivu ja N Rent Oy:n toimitusjohtaja Juha Riipi.

”Tämän kokoluokan henkilönostimia myydään Suomessa vuosittain vain muutama, joten kauppa oli meille tärkeä ja kertoi asiakkaidemme luottamuksesta niin merkkiä kuin meitä kohtaan maahantuojana”, tiivistää Vesa Valtonen Rotatorilta.

JLG kuuluu maailman johtaviin nostokoneiden suunnittelijoihin ja valmistajiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat saksilavat nostokorkeuksilla 4–34 metriä, ajettavat puominostimet eli kuukulkijat nostokorkeuksilla 9–57 metriä, vertikaalinostimet ja matalan keräilyn henkilönostimet. Rotatorin edustukseen JLG on kuulunut vuodesta 1979 alkaen.

Isoihin ja vaativiin työkohteisiin

JLG 1250AJP -nostimen maksimi työskentelykorkeus on 40 metriä ja sen alustaa voi ajaa korista käsin kaikista työkorkeuksista. Koneessa on monipuolinen nivelteleskooppipuomi, jonka avulla pääsee ulottumaan hankaliinkin paikkoihin työmaan esteiden yli ja ympäri.

Nostokonepalvelu Oy:n osana toimiva N Rent Oy vuokraa henkilönostimia Oulun ja Espoon toimipisteidensä kautta koko Suomeen. Yrityksen toiminta perustuu vahvasti erilaisten suurprojektien, kuten teollisuuden, kaivosten ja suurten rakennushankkeiden, henkilönostotarpeeseen vastaamiseen.

”Uusi JLG vastaa osaltaan juuri isojen kohteiden tarpeisiin”, perustelee N Rentin Juha Riipi.

”Nivelpuomi yhdistettynä koneessa olevaan sivulle kääntyvään jibiin ja korin kääntöön mahdollistaa työkohteissa pääsyn muun muassa rakennuspalkkien ja erilaisten säiliörakenteiden taakse. Kokemuksemme mukaan JLG tarjoaa isoissa puominostimissa parhaat käyttöominaisuudet. Nyt hankitun JLG 1250AJP-mallin lisäksi meillä on jo valikoimassamme sen isoveli JLG 1500AJP, joita olemme myös jo tilanneet toisen ensi vuoden toimitukseen”, lisää Riipi.

JLG 1250AJP:n etuina ovat myös nopeus ja nostokyky. Kone nostaa korin alhaalta 40 metriin 115 sekunnissa ja koneen korikuorma on jopa 450 kiloa. Iso korikuorma mahdollistaa kahden henkilön nostamisen työlaitteineen. Työskentely nopeutuu ja on turvallisempaa, kun saadaan kerralla kaikki tarvittava koriin mukaan.

JLG:n nostinten hallintalaitteet ovat kaikissa kokoluokissa vastaavalla rakenteella toteutettu. Se helpottaa ja nopeuttaa JLG-nostinten käyttöönottoa.

”Jos asiakkaalla on ennestään ollut JLG:n nostin meiltä vuokralla, niin uuden koneen käyttöopastus on helpompaa ja asiakas pääsee nopeammin töihin”, kertoo Riipi.

Vähäpäästöinen vuokrakalusto lisääntyy

N Rent on käyttänyt jo kolmen vuoden ajan dieselkäyttöisissä koneissaan Nesteen uusiutuvia polttoaineita. Vähäpäästöiseen vuokrakalustoon panostetaan koko ajan yhä enemmän.

”Lisäämme vuokrakalustoomme myös yli 25 metrin työskentelykorkeuteen nostavia litiumakkukoneita ensi vuodelle”, toteaa Juha Riipi kysyttäessä henkilönostamisen nykytrendeistä.

Yhä useampi asiakas vaatii jatkossa vähäpäästöistä tai päästötöntä nostinkalustoa. N Rent on etujoukossa mukana sitä tarjoamassa ja N Rentin motto onkin ”puhtaasti korkeammalle”.

Vesa Valtonen ja Terho Laine ovat olleet luotettavia kumppaneita Rotatorilla jo vuosien ajan.

”Lisäksi huolto- ja varaosapalvelu toimivat esimerkillisesti”, kehuvat Juha Riipi ja Vesa Lamminsivu yhteistyötä maahantuontiorganisaation kanssa.


Lue seuraavaksi