Uutiset

Työkoneet

Rotarent toimittaa kalustoa Eltel Networks oy:lle

Eltel Networks oy on yksi Suomen suurimmista maanrakennusyhtiöistä ja se panostaa merkittävästi urakointiin myös vuonna 2019. Rotator oy:n konevuokrauksesta vastaava tytäryhtiö Rotarent oy valikoitui Eltel Networksin konetoimittajakumppaniksi. Sopimus kattaa laajan konevalikoiman koko Rotarentin kalustosta. Sopimuksen myötä Rotarentin asema merkittävänä vuokrakonetoimijana vahvistuu entisestään.

Rotarent on isoissa maarakennuskoneissa tarjonnaltaan yksi Suomen laajimpia konevuokraamoita. Kalustosta löytyy kaivukoneet kokoluokissa 1-50 tonnia, pyöräkuormaajat kokoluokissa 5,5 – 30 tonnia ja maantiivistyskalustoa löytyy aina 13 tonnin tonnin Bomag Variocontrol -jyriin asti.

Lisäksi valikoimasta löytyy Bell-dumppereita ja Metson kompakteja murskaus- ja seulontalaitoksia. Tarjonnan laajuus olikin yksi valinnan tärkeimmistä kriteereistä. Eltel Networksin kanssa tehty sopimus asettaa Rotarentin toiminnan kehittymisen uudelle tasolle. Asiakkaan kilpailukyvyn parantaminen onkin Rotarentille aina ykkösasia. Kaikki sopimukseen kuuluvat Hitachi-maarakennuskoneet tullaan varustelemaan asiakkaan tarpeet huomioiden. Rotatorin maanlaajuinen huoltoverkosto pitää huolen siitä, että koneet pysyvät kunnossa ja ovat asiakkaalla tehokkaassa käytössä.

Lue seuraavaksi