Uutiset

Työkoneet

Ritchie Bros. taas Tampereella

Ritchie Bros. Auctioneers järjestää seuraavan konehuutokauppansa Suomessa tiistaina 6. toukokuuta 2014 Tampereella (Lempäälässä). Yritys ottaa parhaillaan kalustoa vastaan kyseiseen huutokauppaan ja lisää ne myyntilistaansa.

Ritchie Bros. Auctioneersin aluejohtaja Jorma Karjalainen kertoo olleensa hyvin tyytyväinen viime syksynä pidetyn ensimmäisen pohjoismaisen huutokaupan tuloksiin. ”Otimme onnistuneet ensiaskeleet siinä huutokaupassa ja toimme tapahtuman lähemmäksi Skandinavian asiakkaita.” 

”Palveltuamme pohjoisen alueen asiakkaita monien vuosien ajan muissa huutokauppatapahtumissamme, niin oli ilahduttavaa huomata kuinka moni heistä saapui myös ensimmäiseen Tampereen huutokauppaamme. Sadat asiakkaat rekisteröityivät silloin ostajiksi ja joukossa oli myös monia ensikertalaisia. ”

”Nyt olemme aloittaneet toukokuisen huutokauppamme rakentamisen. Ryhmämme Suomessa valmistelee tapahtumaa erilaisten yritysten kanssa, joilta huutokaupattava kalusto tulee. Kaikkien asiasta kiinnostuneiden kannattaa ottaa nyt yhteyttä kaluston myymiseksi huutokaupassa,” sanoo Karjalainen.

Ensimmäinen Tampereen huutokauppa oli myös kiinnostava Ritchie Bros. Auctioneersin meklarina toimivalle Stephen Barrielle, joka oli toinen kahdesta silloin paikalla olleista meklareista. ”Meklarin työssä tulee matkustettua paljon ympäri maailmaa ja nähtyä monenlaisia tapahtumia. Viime syyskuussa Tampereella huutokauppayleisöä oli runsaasti koko päivän ja oli helposti aistittavissa oikealla tavalla jännittynyt tunnelma. Ostajat olivat selvästi tyytyväisiä meidän pohjoisamerikkalaiseen tyyliimme myydä koneita. Yleisö oli heti vauhdissa mukana ja teki tarjouksia vahvalla päättäväisyydellä. Odotan kovasti päästä mukaan myös seuraavaan huutokauppaan Tampereella, ” sanoo Barrie.

Tampereen huutokauppa 25.9.2013 numeroina:
•   Rekisteröityjä asiakkaita: 
    650+ (mukaan lukien 350 internet online asiakasta) 
    62 eri maasta
•   Ostaneiden asiakkaiden määrä: 
    160+ (mukaan lukien 49 internet online ostajaa)
•   Top 5 ostajamaata: (1) Suomi,  (2) Ruotsi, (3) Alankomaat,  (4) Libanon (5) UK.
•   Myytävien artikkeleiden määrä: 350 
•   56.3 % osallistujista oli Suomen ulkopuolelta ja he  ostivat 41.9 % kalustosta.

JL

Lue seuraavaksi