Uutiset

Työkoneet

Ritchie Bros. on ostanut nettihuutokauppayhtiö IronPlanetin

Ritchie Bros. on ostanut nettihuutokauppayhtiö IronPlanetin ja solminut strategisen yhteistyön Caterpillarin kanssa. 

Kaksi huutokauppajättiläistä yhdistivät voimansa

29. elokuuta 2016 oli suuri päivä huutokauppojen historiassa. Tuona päivänä kaksi raskaan kaluston huutokauppataloa, Ritchie Bros. ja IronPlanet, solmivat sopimuksen yhtiöiden yhdistämisestä tarjotakseen asiakkailleen enemmän tapoja ostaa ja myydä raskasta kalustoa.

”Tämä mullistava kauppa on looginen askel Ritchie Bros.ille ja vahvistaa monikanavaista palvelualustaamme, maailmanlaajuista tunnettavuutta sekä pitkäaikaisia asiakassuhteitamme” kertoo Ravi Saligram, Ritchie Bros.in toimitusjohtaja. ”Muodostamme yhdessä IronPlanetin kanssa luotettujen brändien yhteenliittymän jolla on mahdollisuudet tarjota asiakkalleen ympäri maailman suuri määrä vaihtoehtoja ja alustoja joilla myydä ja ostaa kalustoaan milloin, missä ja miten he itse haluavat – joko fyysisesti tai internetissä.”

”Sitoutuminen tarjontamme laajentamiseen on linjassa laajentuneen kysynnän kanssa asiakkaidemme hakiessa erilaisia ratkaisuja kaluston ostoon ja myyntiin. Sekä Ritchie Bros.illa että IronPlanetilla on osaavat tiimit sekä voittajan kulttuuri joka on rakennettu intohimoisen asiakaspalvelun päälle” Ravi lisää.

Lisätietoja yrityskaupasta lukemalla virallinen lehdistötiedote (Englanniksi)

Strateginen allianssi Caterpillarin kanssa

Samana päivänä IronPlanet julkaisun kanssa Ritchie Bros. ilmoitti solmineensa strategisen allianssin Caterpillar Inc.in kanssa. Sopimuksen mukaan, joka tullaan panemaan täytäntöön IronPlanet kaupan yhteydessä, Ritchie Bros.ista tulee Caterpillarin ensisijainen kumppani vaihtokaluston myymisessä fyysisissä ja internethuutokaupoissa, vahvistaen näin Caterpillarin olemassaolevia jälleenmyyjäverkostoja.

Ritchie Bros. tarjoaa Caterpillarille ja sen jälleenmyyjille pääsyn huutokauppa-alustoihin, ohjelmistoihin sekä muihin lisäpalveluihin, täten parantaen tiedon ja palveluiden vaihtoa asiakkaiden, jälleenmyyjien sekä valmistajien kesken. Strategisen allianssin odotetaan myös vahvistavan Ritchie Bros.in suhteita Caterpillarin itsenäisiin jälleenmyyjiin ympäri maailman, tarjoten heille parannellun palvelun myydä käytettyä kalustoa kansainvälisen huutokauppamarkkinan kautta.  

Huutokauppa Lempäälässä 11. lokakuuta 2016

Seuraava pohjahinnaton Ritchie Bros. konehuutokauppa Tampereella, Lempäälässä pidetään tiistaina 11. lokakuuta kello 10.00 alkaen. Laitteiden tutustumispäivä on 9-10. lokakuuta. 

https://www.rbauction.com/heavy-equipment-auctions/tampere-fin-2016144

Ravi Saligram, Ritchie Bros.in toimitusjohtaja kertoo videolla mikä johti IronPlanetin hankintaan.

Lue seuraavaksi