Uutiset

Työkoneet

Ritchie Bros. Auctioneers BV Maxpo 2013 -näyttelyssä

Ritchie Bros. Auctioneers BV Maxpo 2013 -näyttelyssä

Maailman suurin konehuutokauppoja järjestävä Ritchie Bros. Auctioneers järjestää ensimmäisen Pohjoismaiden konehuutokauppansa syyskuun 25. päivä Tampereella. Huutokauppapaikka on Helsinki-Tampere moottoritien kupeessa osoitteessa Kehätie 8 Lempäälä. ”Maxpossa voi tutustua eri tapoihin kuinka kalustoa voi huutokaupassa myydä tai ostaa”, sanoo Pohjoismaiden aluepäällikkö Jorma Karjalainen (kuvassa vasemmalla).

”Saimme Suomessa olevaan huutokauppaan satoja kaupattavia yksiköitä. Maarakennuskoneita on paljon, niin uusia kuin käytettyjä; poravaunuja, murskaimia, kaivukoneita, pyörä- ja pienkuormaajia ja lisälaitteita. Kuorma-autoja ja muuta kuljetuskalustoa on myös mukana. Kannattaa tutustua huutokauppalistaan verkkosivuillamme”, rohkaisee Jorma Karjalainen.
Nyt pidettävää huutokauppaa on tarkoitus jatkaa ensi vuonna kahdella vastaavalla Suomessa. Kaikki myydään korkeimmalla huudolla. Kaupattavilla yksiköillä ei ole varaus- tai minimihintaa. Ritchie Bros. Auctioneers järjestää vuosittain satoja huutokauppoja ympäri maailman.

Päivitetty huutokauppalista löytyy verkko-osoitteesta www.rbauction.com

Ritchie Bros. Auctioneers BV Maxpo 2013 -näyttelyssä     
Osasto: K31  

Maxpo 2013 virallinen messuopas löytyy pdf tiedostona täältä

Lue seuraavaksi