Uutiset

Työkoneet

Rinta-Jouppi Machine aloittaa konevuokraustoiminnan

Rinta-Jouppi Machine aloitti konevuokraustoiminnan tänä keväänä. ”Alkuvaiheessa vuokrauskalustoomme kuuluvat kaivukoneet painoluokissa 3–25 tonnia ja kurottajat aisapituudelta 6–17 metriä. Jatkossa valikoimamme laajenee myös pyöräkuormaajiin,” kertovat Jesse ja Seppo Salomäki Rinta-Jouppi Machinelta. 

Lyhyin vuokra-aika on nyt yksi kuukausi. Asiakas voi lunastaa koneen itselleen kesken vuokra-ajan, tai sen päätyttyä. Pitkät vuokra-ajat pitävät sisällään myös huoltosopimuksen. ”Aloitimme vuokraamisen, koska asiakkaamme ovat sitä meiltä odottaneet. Kysynnän kasvaessa halusimme palvella asiakkaitamme ja laajentaa toimintaamme myös vuokraukseen. Kysyntä vuokrakoneissa on kokoluokittain vastaava kuin myytävissäkin.”

Rinta-Jouppi Machinen toimipiste sijaitsee Ilmajoella, Seinäjoen lentokentän vieressä. ”Tänne on hyvä saapua kaikkialta Suomesta. Meillä ei ole erillistä organisaatiota vuokraustoimintaan, vaan etsimme yhdessä asiakkaan kanssa hänelle parhaan vaihtoehdon konehankintaan”, kertovat Salomäet.

Joustavia ratkaisuja koneurakointiin

Kaikki Rinta-Joupin vuokrakoneet ovat niin sanotulla Suomi-varustuksella, joka kattaa kaivukoneissa kolme kauhaa, pyörittäjän ja keskusvoitelujärjestelmän. Asiakas voi itse noutaa koneen Ilmajoelta, tai kone toimitetaan suoraan asiakkaan työmaalle kaikkialle Suomeen. 

Tällä hetkellä konekauppa käy normaalisti eikä covid-19 ole vaikkutanut käytettyjen  koneiden kauppaan. Lähdimme mukaan konevuokraukseen, koska haluamme tarjota asiakkaille  joustavia vaihtoehtoja koneurakointiin. Nykyään työmaiden pituudet saattavat olla hyvinkin lyhyitä. Olemme huomanneet, että tilanteet muuttuvat nopeasti ja yllättäen sopimukselle tai työmaalle tulee jatkoa, jolloin asiakas voi lunastaa vuokrakoneen itselleen. 

Nopeasti muuttuvissa markkinoissa haluamme tarjota asiakkaille mahdollisimman joustavia ratkaisuja koneurakointiin.

”Olemme erikoistuneet vähän käytettyjen, laadukkaiden työkoneiden kauppaan ja vuokraukseen. Suuret osto- ja varastomäärät pitävät koneiden hinnat kilpailukykyisinä. Kaikki koneet käyvät läpi tarkastuksen ja huollon ennen niiden toimitusta asiakkaalle. Laaja valikoimamme erimerkkisiä ja -mallisia koneita antavat asiakkaalle valinnanvaraa”, päättävät Seppo ja Jesse Salomäki. JL.Lue seuraavaksi