Uutiset

Työkoneet

Rentiltä puskuvoimaa vuokrakäyttöön – Case

Konevuokraamo Rentti on lisännyt vuokrakonevalikoimaansa uuden Case-puskukoneen. Leican mittalaitteilla varustettu Case 2050 M on työpainoltaan 22,8 tonnia ja sen 6,7-litrainen FPT-moottori tuottaa tehoa 173 kilowattia.

Koneen hallinta on sähköhydraulinen ja puskulevy monitoiminen. Näkyvyyttä puskulevylle on parannettu muun muassa tuomalla ohjaamoa 100 millimetriä eteenpäin. Rentin vuokrakoneeseen on tehtaalta valittu 910 millimetriä leveät telat, jolloin pintapaine pysyy matalana.

Case on varustettu muun muassa Leican mittalaitteilla, monitoimipuskulevyllä ja 910 millimetriä leveillä teloilla.

Case 2050 M on taloudellisella SCR-järjestelmällä varustetulla moottorilla, monitoimipuskulevyllä, pitkällä alustalla ja tilavalla, hyvin ilmastoidulla ohjaamolla mielenkiintoinen vuokrakone. Nykyaikaisilla Leican 3D-mittalaitteilla se sopii heti vaikka penkkakoneeksi tai tienpohjien rakentamiseen.

Monipuolinen vuokrakonevalikoima

Uusi kone tuo monipuolisuutta Rentin vuokrakonevalikoimaan.
”Meiltä on kysytty puskukonetta vuokralle jo muutamia kertoja, joten nyt sopivan tilaisuuden tullen sellainen valikoimaan hankittiin”, kertoo Rentin toimitusjohtaja Juha Leivo.

Rentin vuokrakonevalikoima käsittää Case-kaivukoneita ja -pyöräkuormaajia sekä Valtra-, Case- ja New Holland -traktoreita eri painoluokissa.  Niiden lisäksi valikoimassa on McCloskeyn suorasyöttö- ja soraseuloja sekä kuljettimia, NC-lavetteja ja Everdigm-iskuvasaroita ja työlaitteita.

”Meillä on useiden vuosien kokemus konevuokrauksesta ja kehitämme sitä liiketoimintaa myös jatkossa voimakkaasti. Uusi konetyyppi on siitä hyvä osoitus”, lisää Leivo. Kaikkiaan Rentin valikoimassa on yli 50 vuokrakonetta. Myös isoja kaivukoneita mittalaitteilla varustettuna löytyy valikoimasta.

”Vastasimme kysyntään ja hankimme vuokrakoneeksi uuden Case 2050 M -puskukoneen”, sanoo Rentin toimitusjohtaja Juha Leivo.

Mukana FinnMetko-näyttelyssä syyskuussa

Kesä on ollut kiireistä aikaa.
”Vuokraustoimintamme on kasvanut koko vuoden ja kesäaika on ollut muutenkin kaupallisesti hyvä”, summaa Juha Leivo heinäkuun lopulla. Myös uusien koneiden kauppa on käynyt ja varsinkin Case-kaivukoneita on myyty useita eri painoluokissa.
”Niiden lisäksi kauppaa on tehty myös pyöräkuormaajista ja traktorikaivureista, joita on nytkin asiakasvarustelussa parikin kappaletta yhtä aikaa”, kertoo Leivo.

Vaikka kevät ja kesä ovat olleet koronapandemian seurauksena poikkeuksellista aikaa, on Rentin varaosapalvelu toiminut hyvin ja osat on saatu asiakkaille pääosin ajallaan. Koneiden toimituksissa on osassa ollut hieman viiveitä, mutta nyt tilanne on normalisoitunut.
”Olemme mukana FinnMetko-näyttelyssä Jämsänkoskella syyskuun alussa (3.-5.9. TO-LA). Osastollamme on esillä Case-kaivukoneita ja -pyöräkuormaajia eri painoluokissa, McCloskey-suorasyöttöseula sekä myös tämä uusi Case-puskukone. Tervetuloa tutustumaan”, päättää Leivo.Lue myös: Vuokraamalla järkevästi


Lue seuraavaksi