Uutiset

Työkoneet

Renta Easy – Konevuokraamo taskussasi

Renta Easy on Rentan asiakkailleen kehittämä moderni kalustonhallintasovellus. Sovellus mahdollistaa vuokrakaluston ympäri vuorokautisen hallinnan esimerkiksi älypuhelimesta. Sovelluksen avulla käyttäjä pystyy tilaamaan ja palauttamaan vuokrakoneita, tarkastelemaan vuokralla olevan kaluston kustannuksia työmaittain sekä seuraamaan raskaamman kaluston käyttöä ja sijaintia telematiikkatietojen avulla. 

Sovelluksessa on myös monta muutakin ominaisuutta, jotka helpottavat työmaan arkea. Käyttäjän on muun muassa mahdollista tilata huolto- ja tankkauspalveluita suoraan Rentan toimipisteeltä. Tuotekatalogista löytyy kätevästi myös Rentan vuokrakoneiden tekniset tiedot.

Kalustonhallinta helpoksi

Sovelluksen kalustonhallintaa helpottavat ominaisuudet ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailta ja niistä on ollut suuresti hyötyä päivittäisen toiminnan sujuvoittamisessa. Tärkeimmäksi ominaisuudeksi on koettu mahdollisuutta tarkastella työmaakohtaisesti vuokralla olevaa kalustoa.

”Sovelluksella asiakkaamme näkevät työmaakohtaisesti vuokralla olevan kaluston lähes reaaliaikaisesti ja voivat tarvittaessa tilata lisää kalustoa, tai palautuksen ylimääräisille koneille 24/7 riippumatta toimipisteiden aukioloajoista. Näin saadaan vuokrakalusto paremmin tehokkaaseen käyttöön, eikä asiakkaalle tule turhia kustannuksia työmaalla seisovista koneista”, kertoo aluemyyntipäällikkö Jari Jansson.

Konevuokraamo taskussasi

Rentan tuoteluettelo kulkee jatkuvasti taskussa, kunhan omistaa älypuhelimen. Sovellus on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja toimivaksi jokaiselle laitteelle, jolla pääsee internettiin.

”Turun suunnalla ainakin palaute on ollut erittäin positiivista ja erityisesti nuorempi polvi on omaksunut sovelluksen käytön laajalti”, kertoo Turun aluemyyntipäällikkö Marko Heinonen.

”Jos on mitään kysymyksiä sovellukseen liittyen tai haluaa perehdytystä sovelluksen käyttöön, niin rohkeasti yhteydenottoa oman toimipisteen myyjälle. Myyjät tulevat mielellään munkkipussin kanssa paikan päälle käymään ohjelmaa läpi”, huikkaa Heinonen terveisinä konkareille ja uusille käyttäjille!

Renta Easy sovelluksen uusin versio ladattavissa AppStoresta tai Google Play -kaupasta. Sovellusta voi käyttää myös osoitteessa www.rentaeasy.fi

Lue seuraavaksi