Uutiset

Työkoneet

RealMachineryn vuokrakoneet Novatronin järjestelmillä

RealMachinery jatkaa kovaa kasvuaan ja konemyynnin rinnalla yrityksen monipuolisen konevuokraustoiminnan suosio on reippaassa kasvuvauhdissa. Vuokrakonevalikoima on lisääntynyt asiakastoiveiden kautta ja tällä hetkellä tarjolla on esimerkiksi kaivukoneita, pyöräkoneita, jyriä sekä kurottajia. Kustannustehokkaan hinnoittelun lisäksi RealMachineryn menestyksen takana on myös hyvin yksilöllinen varustelu ja esimerkiksi Novatronin edistykselliset koneohjausjärjestelmät kuuluvat monen koneenvuokraajan haluamaan kokonaispakettiin.

RealMachineryn asiantunteva asiakaskunta haluaa luonnollisesti saada optimaalisen hyödyn vuokrakoneestaan ja nykyään suuri osa vuokrakalustosta varusteellaan yksityiskohtaisesti työtehtävät silmällä pitäen. Kauhat, kourat, vasarat, pulveroijat sekä muuta lisälaitteet valitaan tarkoin ja kokonaisuudet vastaavat tarkoin urakkavaatimuksia. Tehokkuutta ja tarkkuutta tehtäviin saavutetaan puolestaan koneohjausjärjestelmien avulla ja kotimainen Novatron on alan ehdoton edelläkävijä. Nykyään yhä useammissa urakkakohteissa vaaditaan koneohjausjärjestelmien käyttöä ja RealMachineryn kaivukone Novatronin ohjausjärjestelmällä on todella varteenotettava vaihtoehto niin isoissa urakoissa kuin pienemmissä työkohteissa.

Tehokkuus koulutuksen kautta

RealMachineryn Tero Uusinoka ja Novatronin Harri Virtanen kehittävät yhteistyössä maamme maarakennusalan ammattilaisille korkealaatuisia koneratkaisuja. RealMachineryn laaja valikoima sekä Novatronin koulutuksen ja etätuen määrä kertovat yritysten asenteista paljon-.

Novatronin vahvuutena on aina ollut vahva panostus asiakkaiden koulutukseen, jota kautta koneen käyttäjä saa parhaan mahdollisen hyödyn järjestelmästä. ”Järjestämme jatkuvasti koulutuksia eri puolella maata ja tätä kautta Novatron-järjestelmien monipuolisuus ja tarkkuus saadaan asiakkaan käyttöön. Novatronin järjestelmät ovat edistyksellisyydestään huolimatta hyvin helppokäyttöisiä ja loogisia, joten alan järjestelmien aikaisempi käyttökokemus ei ole tarpeen. Koulutusten lisäksi olemme panostaneet voimakkaasti etätukeen ja apua on saatavilla sitä kautta hyvin nopeasti, eikä urakan valmistuminen jää puolitiehen. Merkittävää on myös järjestelmiemme avoin formaatti, jonka kautta sen käyttö onnistuu lähes kaikissa tilanteissa ja se soveltuu hyvin esimerkiksi Infrakitin yhteyteen”, kertoo Novatronin myyntipäällikkö Harri Virtanen.

RealMachinery menestyy monipuolisesti

RealMachinery on lyönyt pöytään tasaisen kovia kasvulukemia ja myös konevuokraus on ottanut merkittäviä edistysaskeleita. ”Tällä hetkellä valikoimassamme on lähes 200 laadukasta vuokrakonetta hyvin monipuolisiin työtehtäviin. Vuokrauksien kestoajat ovat luonnollisesti yksilöllisesti räätälöitävissä ja vuokraus antaa turvaa usein nopeastikin muuttuvissa työtilanteissa”, korostaa RealMachineryn vuokrauspäällikkö Tero Uusinoka.

”Vuokrakalustomme kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden kautta ja viime vuonna mukaan tulleet Novatron-järjestelmät ovat vakiinnuttaneet asemansa hyvin nopeasti valikoimassamme. Eniten kysyntää tuotteille on Etelä-Suomessa, mutta kasvu on selkeää myös jo pohjoisemmassa. Novatron vastaa jo nyt asiakkaiden vaatimuksiin, mutta yrityksen kova panostus tuotekehitykseen näkyy teknisesti korkealuokkaisissa tuotteissa. Asiakkaamme ovatkin olleet hyvin tyytyväisiä koneidemme sekä Novatron-järjestelmien toimivuuteen, ja yhdessä ne vastaavat urakoiden tiukentuviin vaatimuksiin myös tulevaisuudessa”, Uusinoka tiivistää.

Sama asenne yhdistää

Novatron Xsite PRO 3D on monipuolinen, mutta helppokäyttöinen koneohjausjärjestelmä, jonka avulla isojakin 3D-malleja on helppo liikutella suoraan koneen ohjaamosta käsin.

Rajussa liikemaailmassa menestyminen vaatii paljon ja menestyvillä yrityksillä on usein paljon yhteistä. Tämä pitää paikkansa myös RealMachineryn sekä Novatronin tapauksissa, sillä yrityksiä yhdistävät esimerkiksi ennakkoluulottomuus, asiakaspalvelun korkea taso ja panostus teknisesti korkealaatuisiin tuotteisiin. ”Novatron kulkee jatkossakin kehityksen kärjessä ja esittelemme jatkuvasti uusia alan kärkituotteita, joiden avulla asiakkaamme pystyvät vastaamaan yhä kovenevimpiin tuotantovaatimuksiin vaikeuksitta”, lupaa Virtanen.

 ”Myös konevuokrauksen puolella on positiivisia merkkejä runsaasti ja tänä vuonna aloitetaan kautta maan useita isoja projekteja, joissa vuokrakoneille on selkeästi kysyntää. Vuokraus avaa ovia myös alan uusille yrittäjille, joille tarjoutuu mahdollisuus päästä projekteihin mukaan ilman kaulusta kiristäviä taloussitoumuksia”, päättää Uusinoka.

Mainio tilaisuus tutustua sekä RealMachineryn konevuokraukseen sekä Novatronin tuotteisiin avautuu Mansen Mörinöissä 5.-6. huhtikuuta, jolloin kummankin yrityksen toimipisteissä on tarjolla paljon nähtävää ja koettavaa.

Lue seuraavaksi