Uutiset

Työkoneet

RealMachinerylle Ouluun lisää tilaa ja laajempi palvelu

RealMachineryn Oulun uusia toimitiloja juhlittiin avajaisilla helmikuun ensimmäisenä perjantaina. Päivän ohjelmassa oli perinteisin tavoin kone-esittelyjä, toimitiloihin tutustumista, ruokaa ja juomaa, unohtamatta iltajuhlaa puheineen ja esityksineen.

Oulun upeassa toimipisteessä on noin 1400 neliötä tilaa myynnille, huollolle ja varaosille, myös pesutilat ja myyntinäyttelytilat ovat saaneet omat paikkansa. Piha-alueella sulavaan riviin mahtuu useampikin iso kone eikä ahtauden tunne heti yllätä.

”RealMachineryllä on ollut toimipiste Oulussa aiemminkin, mutta vahva kasvu edellytti uusia toimitiloja vanhojen jäädessä auttamattomasti pieniksi”, kertoo markkinointipäällikkö Heikki Pohjanpää. Konekannan kasvu edellyttää myös hyvin toimivaa huolto- ja varaosapalvelua ja etenkin nämä toiminnot on uusissa toimitiloissa otettu hyvin huomioon ja niiden toimivuuteen on panostettu. RealMachineryn Oulun toimipisteellä on töissä 15 koneammattilaista.

RealPartsin rekka oli myös saapunut avajaisiin. Jari Kaski on kuljettanut RealPartsin rekkaa talven tuiskuissa jo mm. Kuopiossa ja Kajaanissa. ”Rekka-autosta voi tehdä ostoksia tai vain käydä tutustumassa tuotteisiin. Autossa on hyvä valikoima monenlaista konemiehelle tarpeellista lisälaitetta liinoista ja koukuista hanskoihin asti. Kaikilla kevään konepäivillä on tarkoitus rekan kanssa vierailla”, kertoo Jari. Seuraavaksi matka jatkuu ainakin Joensuuhun, Seinäjoelle, Turkuun ja Tampereelle.

Jos tällä kertaa ei ehtinyt piipahtaa Graniittitiellä Oulussa, niin toimitilat palvelevat arkipäivisin 8.00 – 16.00 ja lisää juhlatunnelmia on luvassa jälleen Oulun Oikeiden Konepäivien aikaan.

Lue seuraavaksi