Uutiset

Työkoneet

RealMachinery seulakauhojen uranuurtajan Allun jälleenmyyjäksi


Kuvateksti: Kuvassa vasemmalta oikealle ovat ALLU Groupin Support Manager Jouko Ylitalo ja VP Sale Jeroen Hinnen sekä RealMachinery Oy:n liiketoimintajohtaja Antti Paavilainen ja Allu Finland Oy:n aluemyyntipäällikkö Ilpo Ellonen.


Wihuri Oy Teknisen Kaupan tytäryhtiö RealMachinery aloittaa Allu Finland Oy -tuotteiden Suomen jälleenmyyjänä 19.6.2023. Jatkossa kaikki Allun tuotteet, lisälaitemyynti sekä huolto löytyvät RealMachineryn alta.

Allu on suomalainen yritys, joka on uranuurtaja työmaiden materiaalien ja maa-ainesten käsittelyyn suunnitelluissa tuotteissa. Allu-tuotteiden kotimaan jälleenmyynnin siirtyminen omasta toiminnosta RealMachinerylle on Allulle luonteva ja kasvustrategiaa tukeva kehityskulku.

”Suunnittelemme sekä valmistamme markkinoiden laadukkainta tuotetta, jonka kehittämiseen haluamme keskittyä entistä vahvemmin esimerkiksi uusien applikaatioiden osalta. Allun tuotteilla on valtava potentiaali, minkä mahdollistamiseksi tarvitsemme ammattitaitoisen ja kattavan myyntiverkoston, jotka RealMachinery voi tarjota”, kertoo Allun aluemyyntipäällikkö Ilpo Ellonen.

Uuden jälleenmyyjän myötä asiakkaat saavat paikallisesti palvelua ympäri Suomen.

”Allun tuotteet ovat jatkossa entistä paremmin saatavilla valtakunnallisesti RealMachineryn toimipisteiden kautta. Tuotteille on oma lisälaitemyynti, jälkimarkkinointi sekä vuokrausmahdollisuus W Rentin kautta, joten kaikki palvelut löytyvät saman katon alta tuoden lisäarvoa asiakkaille. Allu on vahva brändi ja pioneeri alallaan istuen hyvin valikoimaamme, sillä edustamme ainoastaan laatumerkkejä. Allun tuotteet ovat erinomaisia myös ympäristöystävällisyydessä ja tukevat yrityksemme vastuullisuutta, koska koneet tehostavat maaperän ja jätemateriaalien kierrätystä sekä auttavat saastuneen maaperän prosessoinnissa”, sanoo RealMachinery Oy:n liiketoimintajohtaja Antti Paavilainen.

Allun ja Wihuri Teknisen Kaupan yhteistyön myötä kaksi suomalaista perheyritystä yhdistävät voimansa.

”Allun arvot voi tiivistää sanaan ”Yhdessä”. Koemme, että Teknisellä Kaupalla ja RealMachineryllä on juuri oikeat ihmiset myymään ja huolehtimaan Allu-tuotteiden jälkimarkkinoinnista. Autamme heitä onnistumaan kaikin tavoin ja itse pysyn vahvana tukena mukana vuoden 2024 puolelle”, sanoo Ellonen.

”Allu haluaa tehdä asiakkaidensa työstä tehokkaampaa sekä kannattavampaa ja Teknisellä Kaupalla missiona on, että asiakkaat saavat hoidettua työnsä joka päivä olosuhteista riippumatta. Yhteisillä arvoilla on helppo lähteä tekemään yhteistyötä – aina asiakkaan etua ajatellen”, tiivistää Paavilainen.

RealMachineryn 5 toimipistettä ympäri Suomen myyvät Allu-tuotteita ja niiden lisälaitteita. Allun koneille on koko maan kattava piirihuoltoverkosto, joka on sama kuin Teknisen Kaupan sekä RealMachineryn jälkimarkkinointiverkosto. W Rent -palvelun kautta voi vuokrata Allun tuotteita yksinään tai maanrakennuskoneen kanssa.