Uutiset

Työkoneet

RealMachinery laajentaa valtakunnallista palveluaan

RealMachinery on laajentanut toimintaansa Jyväskylässä. RealMachineryn täyden palvelun konetalo löytyy osoitteesta Sepelitie 3, 40320 Jyväskylä. Samassa toimipisteessä operoiva Keslift jatkaa trukki- ja nostinpalvelutarjontaansa entiseen malliin. Keslift on nykyisin osa RealMachinery-konsernia. Toimipisteen tarjonta täydentyy nyt RealRentalin maarakennusalan vuokrakoneilla.

Kuvassa Turun uusi toimipiste.

Jyväskylän toimipisteessä hoidetaan jatkossa myös maarakennuskoneiden huoltoja. Sitä varten on palkattu huoltohenkilökuntaa niin korjaamo- kuin kenttähuoltoon. Huoltoasioissa yhteyshenkilö on Jari Harju ja konevuokrausasioissa Kai Heimonen.  

Jyväskylässä avoimet ovet
Uudistuneen toimipisteen avajaisia vietetään 6.-7.6. (to-pe) avoimien ovien merkeissä. Tarjolla on pientä purtavaa makkarasta pullaan ja tietenkin mehua ja kahvia. Esillä on kattavasti uusia maarakennuskoneita, joista on tarjolla hyviä myynti- ja vuokraustarjouksia. Tontilla nähdään myös RealMachineryn RoadShow-messuauto, jonka syövereistä löytyy monenmoista lisälaitetta ja tarviketta alan miehille, ja miksei myös naisillekin. Ja auto on ladattu tietenkin hyvillä tarjouksilla avajaisten ajan. Ovet ovat auki molempina päivinä kello 8–17.

Jyväskylän toimipisteen Doosan-maarakennuskoneet ja Hyster-trukki valmiina avajaisiin.

Turun uusien toimitilojen avajaiset
RealMachinery avaa elokuussa uuden Turun toimipisteen Turun kupeessa sijaitsevaan Maskuun osoitteeseen Sepänmäentie 1, 21250 Masku. Uusien toimitilojen myötä asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu paranee. Turun toimipisteen avajaisia vietetään 23.-24.8. (pe-la) HUOM! Päivämäärä on muuttunut aiemmin ilmoitetusta. Turun pisteen avajaisissa on esillä sama kattaus kuin Jyväskylässä; pikkupurtavaa ja hyviä tarjouksia. Ja tietenkin RoadShow-auto kurvaa paikalle tarjouksineen.

Haminan toimipiste jo täydessä toiminnassa
Haminan toimipiste polkaistiin käyntiin keväisissä merkeissä 17.-18.5. pidettyjen avajaisten myötä. Paikalla kävi runsaasti väkeä tutustumassa toimintaan. Osoitteessa Mäkelänkankaantie 16, 49490 Neuvoton sijaitseva toimipiste on jatkossa auki sopimuksen mukaan. Konetarpeen yllättäessä tulee yhteyttä ottaa puhelinnumeroon 020 734 7444 ennen paikalle saapumista. Huoltoasioissa tulee ottaa yhteyttä numeroon 010 841 2644.

 

LUE MYÖS: RealMachinery jatkaa vahvaa kasvutarinaansa 

 

 

Lue seuraavaksi