Uutiset

Työkoneet

RealMachinery jatkaa vahvaa kasvutarinaansa

RealMachinery-konekonserni jatkaa vahvaa kasvutarinaansa. Alku vuoden konemyynti on lähtenyt hyvään vauhtiin, erityisesti vaihtokonemarkkinat ovat olleet pirteät. RealMachinery tavoite on olla toimialan asiakaslähtöisin toimija. Tämän johdosta yritykselle pitkään suunniteltu keskitetty konevarusteluhalli avataan tämän vuoden Mörinöillä ja otetaan käyttöön heti tapahtuman jälkeen. Uusi yli 3300 m2 varusteluhalli mahdollistaa jopa 500 uuden koneen varustelun vuositasolla. Uudessa toimitilassa jatkossa paremmin asiakkaitaan palvelee myös RealLift Oy uusin myyntikonttorein sekä showroomilla. Varusteluhallin myötä RealMachinery pystyy varustelemaan myös vaihto- ja vuokrakoneita Ruotsin markkinoille.

RealMachineryn ja PG Rental &Trading AB:n yrityskauppa allekirjoitettiin 5.4.2019.

Laajentuminen Ruotsin markkinoille on ollut myös pitkään yhtenä RealMachineryn tulevaisuuden tavoitteena. Tänään aamusta, 5.4.2019, RealMachinery-konekonserni on allekirjoittanut yrityskaupan PG Rental & Trading AB:n koko osakekannan ostosta. Yrityskaupalla RealMachinery-konekonserni laajenee nopeasti vaihto- ja vuokrakonemarkkinoille Ruotsiin ja tavoitteena on saavuttaa merkittävä markkinaosuus lähivuosina sekä samalla kasvattaa vuokrausliiketoiminnan tehokkuutta ja myyntiä koko konsernissa.

Pohjoismaihin laajeneminen edesauttaa myös RealMachineryn asiakaspalvelua Suomessa, sillä jatkossa konsernin resurssit laajenevat. Tämän vuoksi kuluvan vuoden aikana, RealMachinery panostaa erityisesti vuokrakonekalustoon sekä After Sales-palveluiden saatavuuteen sekä laatuun. Alku vuoden aikana RealMachinery on hankkinut kattavasti eri työtarpeisiin soveltuvaa vuokrakalustoa sekä rekrytoinut uusia asentajia sekä lisälaitemyyjiä.

RealMachinery Oy:n toimitusjohtaja Mikko Uusi-Marttila ja Metso Minerals Oy:n myyntipäällikkö Mikko Takaniemi.

Näiden panostuksien lisäksi, RealMachinery on tehnyt yhteistyösopimuksen Metso Minerals Oy:n kanssa. Jatkossa RealMachinery on Metson kumppani Jonsson & Söner -laitteiden After Sales-palveluissa, J&S seulontalaitteiden myynnissä ja vuokrauksessa.

Asiakaslähtöisen palvelun takaamiseksi Mörinöillä avataan myös RealClub-asiakasetuohjelma. RealClub-asiakasetuohjelmaan liittymällä, RealMachinery asiakkaat, kuskit sekä muut sidosryhmiin kuuluvat saavat selvää lisäarvoa palvelulta sekä rahanarvoisia etuja. Etuihin kuuluvat muun muassa alennukset valtakunnallisista hotelliketjuista, mediapalveluista, ravintolaketjuista sekä liikuntapaikosta, unohtamatta jäsenille ennakkoon valikoituja ja tarjottavia etuja RealMachinery-konekonsernin tuotteista ja palveluista. RealClubin myötä myös verkkonäkyvyytemme uudistuu. Uusi verkkosivustomme päivittyy tuttuun osoitteeseen www.realmachinery.fi, josta asiakas voi jatkossa hankkia lisälaitteet ja varaosat suoraan, sekä pyytää tarjousta uudesta-, vaihto- ja vuokrakoneesta entistä helpommin.

Lue seuraavaksi