Uutiset

Työkoneet

RealLift ja KesLift yhteen

RealLift Oy on ostanut KesLift Oy:n liiketoiminnat huhtikuussa. KesLift liitetään RealLiftin toimintoihin, jonka kautta syntyy yksi Suomen suurimmista nostamiseen tarkoitettujen koneiden myyntiin ja jälkimarkkinoihin erikoistuneista yrityksistä. RealLift edustaa jatkossa merkittäviä alan tuotemerkkejä kuten Haulotte henkilönostimet, Hyster-, Carer-, Bulmor-trukit, Grove-, Potain-, Palfinger -nosturit. Myös Bobcatin kurottajat löytyvät konsernista RealMachineryn alta.

RealLift Oy:n liiketoimintapäällikkö Jesse Kuhlman ja KesLift Oy:n toimitusjohtaja Ari Miettinen uskovat yrityskaupan päätyvän myös loppuasiakkaiden hyödyksi.

RealMachinery Oy:n tytäryhtiönä toimivan RealLiftin henkilökunta kasvaa 8 henkilöllä tehdyn yrityskaupan myötä. KesLifin myynti ja huolto jatkavat toimintaansa Ari Miettisen johdolla normaalisti, toimien pääasiassa Jyväskylästä käsin kuten tähänkin asti. Yritysten toiminnoissa ei ole päällekkäisyyksiä, vaan KesLiftin trukkiedustukset tuovat toivotun lisän RealLifitn edustuksiin. ”Yritysoston kautta saimme merkittävät trukkimerkit edustukseemme”, sanoo RealLiftin liiketoimintapäällikkönä 1.5. aloittava Jesse Kuhlman.

Hyster trukkipuolen päätuotteeksi

”Hyster-trukit täydentävät RealLiftin tuotemerkkivalikoimaa toivotulla tavalla”, sanoo Jesse Kuhlman. ”Hyster on tunnettu laatumerkki ja sen valikoimasta löytyvät nostolaitteet pinoamisvaunuista aina kontinkäsittelykoneisiin asti. KesLift on edustanut Hysteria jo 10 vuotta ja saanut merkille hyvän aseman ja tyytyväiset käyttäjät Suomessa”, lisää Kuhlman. KesLiftillä on kaikkiaan 30 vuoden kokemus trukkikaupasta Suomessa, jonka kautta yritys omaa vahvan näkemyksen ja kokemuksen trukkikaupasta ja sen asiakaskunnasta. Sama kokemus on luonnollisesti syntynyt myös alan jälkimarkkinoista. Tämä vahva kokemukseen perustuva osaaminen siirtyy nyt uuden yhteistyön käyttöön.

Dieselkäyttöinen Hyster H 3.0 FT on kilpailukykyinen malli nostokyvyltään 3.000 kg:n luokkaan.

Hysterin lisäksi KesLiftin valikoimaan kuuluvat mm. myös isot Carerin sähkötrukit, jotka tarjoavat satamien ja teollisuuden tarpeisiin päästötöntä käyttöaikaa kaikkiaan 16 tuntia yhdellä latauksella. Valikoimassa on lisäksi MOL -merkkiset terminaali- ja roro-traktorit.

Asiakaslähtöistä palvelua

”Trukkikauppaa tehdään myynnin, leasingin ja vuokrauksen kautta”, sanoo Kuhlman. ”Emoyhtiömme RealMachineryn kautta voimme tarjota nyt asiakkaillemme monipuoliset huolto- ja leasing -sopimukset. Jälkimarkkinointi on kunnossa ja laaja huoltoverkostomme on valmis palvelemaan asiakkaita koko Suomen alueella. ”

Kahden merkittävän toimijan yhdistyminen mahdollistaa alan laajimman tarjonnan yhdestä osoitteesta. Koko maan kattavat jälkimarkkinointipalvelut ja monipuoliset kaupankäynnin muodot auttavat myös loppuasiakasta löytämään käyttöönsä sopivan nostokoneen ja luottamaan sen huolto- ja varaosapalveluiden toimivuuteen. ”RealLift ja KesLift haluavat tarjota kokonaisvaltaista palvelua ja olla luotettava, asiakaslähtöinen ja vahva nostokonealan toimija Suomessa”, päättää Kuhlman.

Lue seuraavaksi