Uutiset

Työkoneet

Real Machine vuokraa myös myyntipaikkoja

”Myyntipaikka meillä maksaa 150 euroa kuukaudessa. Vuokran lisäksi perimme myydyistä koneista 2-10 prosentin provision. Asiakas voi näin keskittyä varsinaiseen tuottavaan työhönsä – me hoidamme konemyynnin. Koneet ovat öisin aidatulla alueella, jossa on kameravalvonta. Omassa hallissa voimme tehdä myös koneitten varustelua”, aloittaa RealMachinea vetävä, pitkän linjan konekauppias Kalle Huunonen.

Miehellä on 30 vuoden kokemus erilaisten koneitten ja laitteitten kaupasta.

”Voimme myös lunastaa asiakkaalta koneen ja maksaa vanhan velan pois”, jatkaa Huunonen. Kyseessä siis on aivan uudenlainen tapa tehdä konekauppaa, tosin perinteistä konekauppaa Huunonen tekee myös. Käytettyjä ja uusiakin koneita ostetaan myyntiin mm. Englannista.

Lähitulevaisuudessa nettiin aukeaa myös konehuutokauppa.

”Huutokaupassa koneelle asetetaan tavoitehinta. Kun se on saavutettu, kaupat lyödään lukkoon korkeimman tarjouksen tehneen kanssa. Nettihuutokaupassa voidaan myydä myös koneita, jotka eivät ole meidän pihallamme. Toki tarkistamme kaikki koneet ennen myyntiin laittoa”, ideoi Huunonen.

”Tällä hetkellä tuntuu, että tämä konsepti herättää kiinnostusta ja on palautteesta päätellen onnistunut. Idea on kehittynyt vuosien varrella ja tämä on tarkoitettu urakoitsijoille, jotka haluavat kalustonsa myyntiin. Joten ottakaa rohkeasti yhteyttä”, lopettaa Huunonen. Huunosen tavoittaa puhelinnumerosta: 040 709 4404.

Internet osoite: www.realmachine.fi

Lue seuraavaksi