Uutiset

Työkoneet

Ramudden ja Work Zone Safety Group ostavat Trafino Oy:n

Euroopan suurin tilapäisten liikennejärjestelyiden ja turvallisuusratkaisujen asiantuntijat Ramudden ja Work Zone Safety Group ovat ostaneet kaikki Suomen johtavan liikenteen varoitus- ja ohjaustarvikkeiden toimittajan Trafino Oy:n osakkeet.

”Olemme seuranneet Trafinoa tiiviisti siitä lähtien, kun tulimme Suomeen vuonna 2012. Tiimi on tehnyt fantastista työtä ja olennaisesti vaikuttanut Suomen liikennetuotteiden ja ohjaustarvikkeiden, sekä turvallisuusstandardien kehittämisestä nykyiseen. Jaamme samat arvot ja keskitymme jatkuvaan tuotekehitykseen innovatiivisilla, turvallisilla ja kestävillä ratkaisuilla asiakkaidemme tarpeiden ratkaisemiseksi”, sanoo Ramuddenin perustaja ja konsernijohtaja Hans-Olov Blom. Tämän kaupan myötä toimintaa on yhdeksässä Suomen kaupungissa ja työntekijöitä 160.

”Olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä Ramuddenin ja Work Zone Safety Groupin kanssa auttaaksemme kasvumatkaamme eteenpäin. Vahva digitaalisten tuotteiden valikoima, pääsy alan suurimpaan kansainväliseen osaamisen verkostoon ja käytännön läheinen kulttuuri ovat tehneet meihin vaikutuksen, ja odotamme innolla tätä seuraavaa askelta”, sanovat Trafinon omistajat Petter ja Robi Grönlund. Veljekset ovat tyytyväisiä, että Trafinon toiminta jatkuu normaalisti, ison konsernin vahvalla tuella.


Yläkuvassa:
Hans-Olov Blom, Ramudden (vas.), Petter Grönlund, Robi Grönlund, Trafino ja Morten Finslo, Ramudden.Trafino
Trafino Oy on perustettu vuonna 1986 ja Grönlundin perhe osti sen vuonna 2002. Yhtiö keskittyy liikenteenhallintalaitteiden myyntiin. Yrityksellä on laaja toimittaja- ja asiakasverkosto, joka on rakentunut kahden viime vuosikymmenen aikana. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Yhtiö työllistää 44 henkilöä.

Ramudden
Ramudden on tilapäisten liikenteenjärjestelyiden ja turvallisuusratkaisujen asiantuntija, jonka Hans-Olov Blom perusti vuonna 2005. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Gävlessä, Ruotsissa. Yrityksellä on yhteensä 65 toimipaikkaa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Virossa ja Kanadassa, sekä yli 700 työntekijää. Suomessa toiminta kattaa kokonaisvaltaiset palvelut tilapäisiin liikennejärjestelyihin kuten suunnittelun, asennuksen ja tuotevuokrauksen. Myös kaikki liikenteenohjaus- ja liikennejärjestelypalvelut asfaltointityömaille hoituvat ympäri maan. Ramudden Suomen palveluksessa työskentelee yli 130 osaajaa.


Lue seuraavaksi