Uutiset

Työkoneet

Rahoitusratkaisuja henkilökohtaisella otteella


Kaupallinen yhteistyö


Suomen Kalustoratkaisut Oy on vuonna 2015 perustettu kotimainen, yksityishenkilöiden omistama palveluyhtiö, joka on tunnettu raskaan kuljetuskaluston, työkoneiden sekä teollisuuden koneiden elinkaariratkaisujen tarjoajana mukaan lukien niiden rahoitus. Yritys työllistää kymmenen huippuluokan ammattilaista, joiden monipuolinen osaaminen tuottaa yrityksen asiakkaille rahoitusratkaisut myös hyvin yksilöllisissä tapauksissa.

Suomen Kalustoratkaisut on koko maan alueella toimiva yritys, jonka päätoimipiste sijaitse Vantaalla, ja edustukset löytyvät myös Turusta, Tampereelta ja Porista. Asiakaslähtöisyyteen panostava yritys on tunnettu helposta lähestyttävyydestään ja vaikeimpienkin tapausten yksityiskohtaisesta hoitamistasosta. Yrityksen hyvä maine on kasvanut vuosien mittaan, ja asiakastapausten menestyksellinen ratkaiseminen on laajentanut asiakaskunnan määrää reippaalla tahdilla. Asiakkaiden taustojen monipuolistumiseen on yrityksessä reagoitu nopealla tahdilla, ja Suomen Kalustoratkaisujen henkilökunta muodostuukin onnistuneesta yhdistelmästä rahoitusalan ammattilaisia sekä vankan auto- ja konealan kokemuksen omaavia henkilöitä


Yksilöllinen erityisosaaminen


Suomen Kalustoratkaisut poikkeaa edukseen rahoitusalan tarjonnassa monilla tavoilla.
”Olemme esimerkiksi erikoistuneet kuljetuskaluston kokonaisratkaisuihin, ja pelkän ajoneuvon lisäksi löydämme kerralla oikean tavan hoitaa myös päällirakenteiden, kuten kuormakorien ja nosturien rahoitus. Sama asiantuntemus toimii luonnollisesti myös maarakennuskoneiden puolella, ja saamme räätälöityä monipuolisetkin varustelut samaan rahoituspakettiin ongelmitta. Moni etsii tällä hetkellä sopivaa kalustoa myös ulkomailta, ja vankka tuontileasingosaamisemme toimii apuna auton tai koneen hankinnassa projektin alusta loppuun”, takaa Suomen Kalustoratkaisujen myyntipäällikkö Jouni Puranen.


Rahoitusratkaisuja joilla on kasvot


Maailman muuttuessa nopealla tahdilla moni aikaisemmin pankkien kanssa toiminut yrittäjä on suunnannut hankinnoissaan katseensa muiden rahoituslaitosten puoleen.
”Suomen Kalustoratkaisuilla on erittäin hyvä maine auto- ja konehankintoja tekevien keskuudessa, ja yrittäjältä toiselle kulkeutuvien viestien kautta olemmekin saaneet runsaasti hakemuksia myös aivan uusilta asiakkuuksilta. Ammattitaitomme ansiosta myös moni alan myyjäliike, maahantuoja sekä valmistaja hakevat asiakkailleen rahoituksen kauttamme, mikä kertoo alan ammattilaisten luottamuksesta toimintaamme.


Henkilökohtaisen palvelumme taso on miellyttänyt asiakkaitamme, ja erityiskiitosta olemme saaneet uusien yritysten tukemisesta ja vauhtiin pääsyn auttamisesta. Erikoisosaamista meillä on myös haastavissa tilanteissa olevien yritysten tukemisessa, ja pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa löytämään järkevimmän polun eteenpäin, ja näin välttämään pahimmat taloudelliset karikot”, lisää Puranen.


Ratkaisut joka tarpeeseen


Suomen Kalustoratkaisujen tuotevalikoimassa on tarjolla esimerkiksi rahoitus- ja huoltoleasing, osamaksu- sekä laskusaatavarahoitus, pienyrityslainat, huolto- ja vuokrauspalvelut sekä käytettyjen koneiden ja autojen kalustopörssi.


”Monipuolisesta tarjonnastamme löytyvät toimivimmat tuotteet hyvinkin yksilöllisiin tarpeisiin. Tällä hetkellä rahoitusleasing kerää eniten asiakaskuntaa, mutta esimerkiksi tarkoin räätälöitävien huoltoleasingkokonaisuuksien suosio on myös kovassa kasvussa. Hyväkuntoiset ja järkevästi hinnoitellut leasingpalautetut autot ja koneet ovat puolestaan löytäneet nopeasti uudet omistajansa kalustopörssimme kautta, ja yhteistyö myyjäliikkeiden kanssa on toiminut mainiosti”, myyntipäällikkö Tuomas Järvelä kertoo.


”Toimimme edelleen hyvin dynaamisesti ja seuraamme alan kehitystä tarkoin, ja tuomme tilanteen mukaan uusia tuotteita markkinoille. Tänä vuonna olemme lanseeraamassa erittäin kilpailukykyisiä kalustonhallintapalveluita, jotka soveltuvat niin pk-yrittäjälle kuin fleet-tason yrityksille. Hallinnointipalveluihimme kuuluvat myös helppokäyttöinen extranet sekä monipuoliset digitaaliset työkalut. Hallinnointipalvelut vapauttavatkin asiakkaan monesta aikaa vievästä suorituksesta, ja näin hän voi keskittyä omaan ydintoimintaansa ja antaa meidän hoitaa hallintaratkaisut”, lisää Järvelä.
”Me Suomen Kalustoratkaisuissa sisäistämme jokaisen yrityksen ainutlaatuisuuden ja osaamme räätälöidä yksilölliset rahoitus- ja leasingratkaisut, joilla asiakasyrityksen tulevaisuus varmistetaan kauas tulevaisuuteen. Ymmärrämme määrätietoisen kasvun olevan järkevän yritystoiminnan edellytys, ja lupaammekin olla asiakkaamme tukena vuosiksi eteenpäin”, tiivistävät Puranen ja Järvelä.

Ota yhteyttä myyntiosastoon:

Järvelä Tuomas 050 448 4810
Lindroos Kari 040 057 0504
Puranen Jouni 050 532 0908
Riihiviita Juha 044 985 9403
Stenbom Sirpa 040 749 4065
Tarvainen Timo 040 050 0121
myynti@kalustoratkaisut.fi

Lue seuraavaksi