Uutiset

Työkoneet

Pieniä maarakennuskoneita uudelta vuokraamoketjulta

Vuokraamoketju käsittää jo yli neljäkymmentä pistettä lähes kaikkialla Suomessa. Ketjun maantieteellinen kattavuus ja koneiden määrä kasvaa koko ajan. Tarkoituksena on saada aikaan kaikkialla palveleva, suomalaista vuokrakonetarjontaa täydentävä, koko valtakunnan kattava ketju, josta viherrakentamisen, saneeraamisen ja rakentamisen ammattilaiset saavat edullisesti oikeanlaiset koneet ja nopean palvelun.

Palveluun kuuluu myös valtakunnallinen päivystys, jota hoitaa keskitetysti vuokraustoiminnasta vastaava Veikko Wallenius CE Rental Oy:stä.

CE Rental-ketju kykenee toimimaan tehokkaasti

Tehokkuus syntyy paitsi verkoston laajuudesta ja CE Rentalin omasta maahantuonnista, myös kyvystä ylläpitää vuokrakonekanta oman huolto- ja varaosaverkoston avulla. Se merkitsee esimerkiksi kiireisissä tapauksissa huollon välitöntä toteuttamista työmaalla.

Koneen vuokraaminen on taloudellinen vaihtoehto

Erityisesti pienten koneiden vuok-raushinnat yllättävät monesti asiakkaan myönteisesti. Kun lisäksi koneen kokoluokkaa ja konetyyppiä voi hienosäätää työmaan edistyessä, saadaan kokonaisurakkaan lisää taloudellista kannattavuutta.

Vuokrakoneen hinnoittelu urakoissa on myös helppoa. Kiinteän vuokraushinnan lisäksi tulee vain polttoainekulu, siirtokulu ja kertaluonteinen, edullinen vakuutusmaksu.

–Vuokrakoneen käyttäjä ei tarvitse omia varasto-, huolto- ja korjaamotiloja tai huolto-osia. Kone toimitetaan työmaalle ja noudetaan kun työ päättyy. Vuokraajan ei tarvitse kantaa huolta mistään ylimääräisestä ja yrittäjällä on aina tarjota oikea kone asiakkaansa projektiin. Omistuskone rajaa työmahdollisuuksia vuokrakonetta enemmän, toteaa Veikko Wallenius.

Moni pitkän linjan menestyvä yrittäjä on jo vuosia käyttänyt vuokrakoneita.

Lue seuraavaksi