Uutiset

Työkoneet

Parkerin langattomat valvontasensorit

Parkerin uudet vähän virtaa kuluttavat langattomat valvontasensorit.

Parker esitteli viime keväänä pienen energiakulutuksen omaavan langattoman anturiohjelman paineen, lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen nesteistä ja kaasuista. Parkerin SensoNode -langattomat valvontasensorit ja SensoNode mobile iOS -applikaatioperhe antaa tietoa käyttäjän kämmenelle auttaen ennakoimaan ongelmia ja estämään seisokkeja erillaisissa koneissa ja laitteissa ja täten säästäen aikaa ja rahaa kalliissa korjauksissa.

Parkerin langattomat sensorit poistavat tavanomaisten johdollisten antureiden tarpeen jokapäiväisissä sovellutuksissa. Pienikokoinen ja helppoasenteinen langaton sensori tarjoaa tiivistetyn rungon helpottaen anturin sijoitusta haastavissa ympäristöissä, missä johdolliset anturit ovat epäkäytännöllisiä tai mahdottomia. Kolme erillaista anturioptiota voi mitata painetta, lämpötilaa tai kosteutta erillaisista applikaatioista, joissa käytetään erillaisia nesteitä tai kaasuja.

Sensorit voidaan kiinnittää valvottavaan laitteeseen joko NPT-kierteellä tai EMA3 pikaliittimellä. Ne toimivat yleisellä nappiparistolla pitkän aikaa.

Mobilesovellus, jota kutsutaan SensoNodeksi, on suunniteltu yhdessä sensorien kanssa. Se on vapaasti ladattavissa ilmaiseksi. Maksimikäyttöetäisyys sensorista on n. 45 m. Helppokäyttöinen mobilesovellutus yhdistää iOS laitteen (iPhone, iPad tai iPod touch) langattomasti yhteen tai useampaan sensoriin käyttäen automattista sensoritunnistusta. Ajantasalla olevaa tietoa voidaan näyttää näytöllä ja sovellutuksen diagnostiikkatyökalu mahdollistaa mittausarvon ja trendikäyran näytön tai käyttäjän määrittelemän hälytyksen. Mobilelaitteen näytöltä voidaan katsoa jopa viittä eri anturia.

 

Lue seuraavaksi