Uutiset

Työkoneet

Norjalainen logistiikkayritys tilaa Konecranesilta satamanosturin

Norjalainen logistiikkapalveluiden tarjoaja Tyrholm & Farstad AS on tilannut kuudennen sukupolven siirrettävän Konecranes Gottwald-satamanosturin Ålesundissa sijaitsevaan uuteen Flatholmen-terminaaliinsa. Sähkönosturin tarkoituksena on laajentaa terminaalin kapasiteettia ja vähentää hiilidioksidipäästöjä. Tilaus kirjattiin vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä, ja nosturi on tarkoitus toimittaa vuoden 2024 toisella neljänneksellä.

Tyrholm & Farstad tilasi uuden terminaalinsa ensimmäisen nosturin laajentaakseen liiketoimintaansa ja täyttääkseen paikallisen teollisuuden logistiikkapalvelutarpeet. Sähkönosturi on helposti mukautettava ja tehokas ratkaisu, jolla on tarkoitus käsitellä Møre og Romsdalin alueen kontteja ja tavallista rahtia.

”Uusi terminaalimme on tärkeä investointi tulevaisuuteen, joten tarvitsemme sen tueksi tehokkaita ja vastuullisia laitteita. Konecranes pystyi tarjoamaan meille tulevaisuuden tarpeet täyttävän siirrettävän satamanosturin, jossa yhdistyvät paras saatavilla oleva nostotekniikka, uraauurtava sähkökäyttöratkaisu ja yrityksen paikallisen kumppanin erinomainen tuki. Tämä vakuutti meidät siitä, että kuudennen sukupolven nosturi olisi oikea valinta uuteen terminaaliimme”, kertoo Tyrholm & Farstad AS:n toimitusjohtaja Jan Arve Hoseth.

”Tilaus on osoitus vahvasta pitkäaikaisesta kumppanuudestamme paikallisen kumppanimme AS BULLin kanssa. Konecranesin siirrettävät Gottwald-satamanosturit ovat Norjassa suosittuja. On hienoa, että uudessa terminaalissa otetaan käyttöön uusi kuudennen sukupolven nosturimme, joka varmistaa erinomaisen tehokkuuden ja luotettavuuden sekä pienemmät päästöt moniksi vuosiksi”, toteaa Konecranesin Satamaratkaisujen aluemyyntipäällikkö Hans-Jürgen Schneider.

Tilaus on osa Ecolifting™-valikoimaa ja Konecranesin jatkuvaa pyrkimystä pienentää asiakkaidensa hiilijalanjälkeä. Aiomme jatkossakin tehdä enemmän vähemmällä muun muassa optimoimalla dieselkäyttölaitteiden ympäristötehokkuutta sekä edistämällä hybridisaatiota ja täysin sähköisen kaluston käyttöä.

Vahva asiakaslähtöisyys sekä sitoutuminen liiketoiminnan kasvuun ja jatkuvaan kehittämiseen tekevät Konecranesista nostolaitealan johtajan. Tätä tukevat investoinnit digitalisaatioon ja teknologiaan sekä työmme materiaalivirtojen tehostamiseksi ratkaisuilla, jotka vähentävät hiilidioksidipäästöjä ja edistävät kiertotaloutta ja turvallisuutta.

Voit katsoa tiivistetyn yleiskatsauksen Konecranesin liiketoiminnasta klikkaamalla tästä. Lisätietoja Konecranesin siirrettävistä Gottwald-satamanostureista on täällä.


Lue seuraavaksi