Uutiset

Työkoneet

Nokialle avattu uusi konemyynti

Real Machine NK on uusien ja käytettyjen maarakennuskoneiden myyjä Suomessa. Lisäksi yritys ottaa asiakkaan koneita myyntiin ja lunastaa niiden mahdollisen loppuvelan sekä myy koneet asiakkaan lukuun. Yrityksen toimitilat on suunniteltu ja rakennettu niin että asiakkaalle voidaan vuokrata koneen myyntipaikka. Alue on aidattu ja valvottu kameravalvonnalla. Yrityksen kokenut myyntihenkilöstö hoitaa vuokrakoneiden myyntiä. Vuokramyyntipaikka on mahdollinen niin yksityisille kuin viranomaisillekin.

Real Machine NK:ssa toimii pitkänlinjan myyjänä Kalle Huunonen. Hän on työskennellyt alalla yli 30 vuotta mm. Konekeskolla ja Konemyynti Niemelässä. Näistä on hänelle kertynyt kokemusta sekä uusien että käytettyjen koneiden myynnistä ja vaativista konetoimituksista.

Maaliskuun 20.-21. päivä, jolloin myös Mansen Mörinät- tapahtuma järjestetään Tampereen seudulla, toivottaa Kalle Huunonen kaikki uudet ja vanhat asiakkaat ”mörisemään” myös Nokialle. Hyvien liikenneyhteyksien vuoksi Nokialle on silloin helppo poiketa. Kalle lupaa neuvotteluja erilaisista vaihtoehdoista jotka liittyvät onnistuneeseen konekauppaan – ja kuppi kuumaa maistuu aina. Yrityksen tarkka sijainti löytyy kartalta, Näretie 7.

Lue seuraavaksi