Uutiset

Työkoneet

Neste Pro moottoripolttoöljy parantaa suorituskykyä

Vuoden 2019 alussa voimaan astuvat Euroopan unionin työkonemoottoreita koskevat uudet päästömääräykset. Stage V -vaatimustason edellyttää, että työkoneet saavuttavat lähes tieliikennemoottoreiden päästötason. Neste vastaa muuttuviin vaatimuksiin tuomalla uuden Neste Pro™ moottoripolttoöljyn huippulaatuisten Neste Pro -polttonesteiden luokkaan. Tuotteessa on pitkälle jalostetun perustuotteen lisäksi uusi lisäaineistus, joka pitää moottorin puhtaana parantaen suorituskykyä ja vähentäen kulutusta.

“Moottoritekniikka ja sille asetetut vaatimukset kehittyvät kovaa vauhtia. Oma tutkimuskeskuksemme Porvoossa vastaa siitä, että polttonesteemme ovat kehityksen eturintamassa ja sopivat erityisesti vaativiin suomalaisiin olosuhteisiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä puhtaampia, mutta myös suorityskykyisempiä tuotteita. Uusi Neste Pro moottoripolttoöljy vastaa näihin haasteisiin työkoneiden ja vaativan moottorikäytön osalta”, kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen johtaja Sam Holmberg.

“Neste Pro moottoripolttoöljymme sisältää entistä tehokkaamman lisäaineistuksen, joka puhdistaa aktiivisesti polttoainejärjestelmän osia. Karstainen moottori kuluttaa enemmän polttoainetta, joten lisäaineistuksen puhdistavat komponentit vähentävät polttoaineen kulutusta ja siten pienentävät päästöjä sekä varmistavat moottorin ongelmattoman toiminnan. Lisäaineistuksessa on muitakin lisäetuja, sillä se esimerkiksi helpottaa ja nopeuttaa itse tankkaustapahtumaa vähentämällä polttoaineen vaahtoutumista. Lisäksi olemme parantaneet myös polttoaineen korroosionsuojaa entisestään. Uusi polttoöljy säilyy asianmukaisesti varastoituna jopa useita vuosia. Tällainen käyttövarmuus on äärimmäisen tärkeää monelle asiakkaallemme”, Holmberg jatkaa.

Neste Pro moottoripolttoöljyä saa syyskuun 2018 aikana Nesteen jälleenmyyjiltä sekä suoratoimituksena asiakkaan omaan säiliöön. Myöhemmin syksyllä tuotteen jakelu laajennetaan myös Neste-asemille.

Neste Pro moottoripolttoöljyn lisäksi Neste nimeää nykyisen polttoöljyn Tempera™ polttoöljyksi. Se on etenkin lämmitys- ja energiakäyttöön tarkoitettu kustannustehokas polttoöljy. Tuotetta on saatavilla suoratoimituksena kesä- ja talvilaatuisena koko Suomessa. Molempia tuotteita myydään Pohjois-Suomessa talvisin arktisena laatuna.

Lue seuraavaksi