Uutiset

Työkoneet

MN-Lifttekille Hoeflon-edustus ja uusi toimipiste Lempäälään

Nostokoneiden myynnistä ja jälkimarkkinointipalveluista tunnettu MN-Lifttek Oy jatkaa vahvalla kasvamislinjallaan, ja tämä näkyy niin henkilökunnan määrässä, uusien toimipisteiden perustamisessa sekä merkkiedustusten lisäämisessä. Kesäkuussa yritys avasi Lempäälän Telinetielle aivan valtatie kolmosen tuntumaan uuden täyden palvelun toimipisteensä, jonka viralliset avajaiset järjestetään vielä syksyn aikana. Lempäälässä, kuten muissakin toimipisteissä, on mahdollista tutustua myös MN-Lifttekin uusimpaan edustukseen, kun yritys esittelee Hoeflonin mininosturit ja imukuppinostimet.

MN-Lifttekin uudet toimitilat Lempäälän Telinetiellä soveltuvat mainiosti nostokoneiden huolto- ja korjaustehtäviin.

MN-Lifttekin monipuolinen ja laadukas tuotevalikoima on tunnettu maamme nostoalan ammattilaisten keskuudessa. Yrityksen terve talouspohja ja Manitoun viime vuonna hankkima osake-enemmistö takaavat vahvan rungon, jonka ylle MN-Lifttekin kasvua on helppo rakentaa. Manitou -kurottajat, –henkilönostimet sekä varastotekniikan koneet, Geda-hissit ja -vinssit sekä Generacin kattava tuoteperhe takaavat sopivan kaluston löytymisen kaikkiin nostotehtäviin sekä niitä tukeviin tehtäviin. Nyt MN-Lifttekin perheeseen liittyvät Hoeflonin tuotteet täydentävät mainiosti edustusvalikoimaa niin laadukkuutensa kuin käyttöominaisuuksiensa ansiosta.

Täyden palvelun Lempäälän toimipiste

MN-Lifttekin Lempäälän toimipiste on saatettu vauhtiin nopealla aikataululla, ja projektin takana onkin pitkän linjan nostoalan ammattilainen Juha Nurmi.

Juha Nurmi on kokenut uusien toimipisteiden perustaja ja MN-Lifttekin Lempäälän toimipiste onkin laitettu vauhtiin ripeällä aikataululla. Telinetiellä asiakkailla on loistava mahdollisuus tutustua esimerkiksi Hoeflonin mielenkiintoiseen mininosturivalikoimaan.

”Etsimme uusia toimitiloja Tampereen alueelta, ja Telinetien tilojen tultua vastaan oli sijaintipäätös helppo suorittaa. Telinetielle on todella helppo saapua isoimmillakin ajoneuvoilla ja meillä on yli 500 neliömetrin sisätilat, jotka soveltuvat erinomaisesti nostopuolen koneiden myyntiin ja varaosapalveluihin sekä huoltotehtäviin. Hallit ovat todella korkeita ja näin myös isoimpien nostokoneiden huollot ja korjaukset saadaan suoritettua ongelmitta. Ulkona meillä on puolestaan todella laaja asfalttikenttä, jossa on helppo esitellä koneiden toimintaa aidoissa olosuhteissa”, kertoo Nurmi.

”Tällä hetkellä meillä on käynnissä rekrytointikampanja Lempäälään, ja tavoitteena on saada nopeasti myynnin ja varaosapalvelun lisäksi kolmen henkilön huoltotiimi. Huollot suoritetaan Telinetiellä tai laadukkaan ja hyvin varustellun huoltoautokaluston avulla asiakkaan toimipisteessä tai työkohteessa”, Lisää Nurmi.

Hoeflon tuttu ammattilaisille

Hollantilainen Hoeflon-tuoteperhe on ollut Suomen markkinoilla jo viiden vuoden ajan, ja edustuksen siirtyminen MN-Lifttekille oli hyvin luontevaa jo pelkästään historian kautta.

”Olin aikanaan aloittamassa Hoeflonin tuotteiden maahantuontia, joten tilaisuuden avautuessa oli helppoa palata toimimaan tutun merkin parissa. Hoeflon on vuosien aikana löytänyt vankan asiakaskunnan maassamme, ja merkin edistyksellisyys on miellyttänyt suuresti. Hyvinä esimerkkeinä toimivat nosturien sähkölukitteiset jalat, sähköisesti liikkuvat vastapainot sekä jibin 15 asteen ylitaitto. Hoeflonin malliston sähköistyminen on myös todella pitkällä ja hybridien lisäksi täyssähkömalleja on saatavana kaikkiin kokoluokkiin.”

Hoeflon-nosturit ovat varusteltuja hyvin yksityiskohtaisilla, turvallisuutta ja tehokkuutta lisäävillä ominaisuuksilla.

”Hoeflon-nosturit soveltuvat hyvin esimerkiksi teollisuuden huoltotehtäviin, rakentamiseen sekä saneeraukseen. Nosturien suunnittelussa on huomioitu tarkoin vaativat olosuhteet ja älykkään rakenteen ansiosta nosturien perille kuljetus onnistuu maltillisen kokoisilla perävaunuilla. Näin mallisto soveltuu hyvin esimerkiksi maamme saaristoon tai muihin hankalasti saavutettaviin kohteisiin. Kiireisissä urakointitehtävissä merkittävä ominaisuus on myös Hoeflon-nostureiden nopea, muutamassa minuutissa saavutettava toimintavalmius, joka tapahtuu hallitusti loogisen kauko-ohjaimen avulla.”

”Hoeflonilla on tarjolla lisäksi mielenkiintoinen imukuppinostinvalikoima, josta löytyy hyvin tehokkaita ja luotettavia nostimia esimerkiksi lasialan yrittäjille. Hoeflonin mininosturit ja imukuppinostimet ovat myös hyvin kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja niiden erinomainen hinta-laatusuhde tekee hankinnoista kannattavaa, unohtamatta kunnon takuu- ja jälkimarkkinointipalveluja”, korostaa Nurmi.

Monipuolisuus vahvuutena

MN-Lifttekillä kehitys näyttää haastavista kaupallisista tilanteista huolimatta lupaavalta.

Manitoun kattava tuoteperhe on esillä Lempäälässä monessa kokoluokassa. Laaja piha-alue takaa turvalliset koeajot sekä testinostot

”Rakennusalan sakkaus näkyy luonnollisesti koko alan myynnissä, mutta meillä esimerkiksi maatalouspuolen, varastotekniikan, hissien, vinssien, valomastojen sekä generaattorien kattava valikoima pitää myynnin hyvässä vauhdissa. Olemmekin jo harkitsemassa toimipisteiden määrän lisäämistä, ja luonnollisena suuntana olisikin ’puolta Suomea’ palvelevan Oulun yksikön perustaminen.”

”Elokuun lopun Maxpo-näyttelyssä Hyvinkäällä avautuu mainio mahdollisuus tutustua valikoimaamme, ja esillä on useita uutuustuotteita, joista esimerkiksi Hoeflonin C30 -mininosturi on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Luonnollisesti myös Manitoun tuotteet ovat vahvasti esillä, ja Gedan sekä Generacin tuotteet täydentävät kattauksen oivallisesti”, päättää Nurmi.

Lue seuraavaksi