Uutiset

Työkoneet

MMK Kuljetus Oy uudelle tasolle

Marko Kilpiä vastaan ottaa yhdessä Jani Simolan kanssa Magni RTH 5.30 -kurottajan heille myyneeltä Konekeskon Markku Marjavalta.

Lappeenrantalaisella kuljetusyrityskokonaisuudella Kuljetus Kilpiä Oy:llä, MMK Kuljetus Oy:llä ja Kymen Konepalvelu Oy:llä on auto- ja konekalustoa on huomattava määrä – rahtiliikennettä hoidetaan noin 40 auton voimin. Pääosa kuljetus toimeksiannoista tulee metsäteollisuudelta, kuten UPM:ltä ja Metsä Groupilta. Lisäksi yritys suorittaa kappaletavaranostureiden asennuksia ja korjauksia alueen muille yrittäjille. Rakennustyömaiden nostopalvelut on yksi toimintasektori, johon MMK Kuljetus Oy vastaanotti elokuussa 2015 uuden Magni RTH 5.30 -kurottajan.

Nyt hankittu Magni RTH 5.30 -kurottaja sisältyy neljän kurottajan määrään, joilla operoidaan Lappeenrannan talousalueella. Koneen suurin nostokapasiteetti on viisi tonnia ja maksimi nostokorkeus on 30 metriä. Suurimpina työllistäjinä kurottajille on monet rakennusalan liikkeet kuten Skanska ja Lemminkäinen.

”Magni RTH 5.30 -kurottaja tulee olemaan oiva kilpailukykyä lisäävä kone rakennus liikkeiden palvelemisessa hyvien suoritusarvojen ansiosta”, toteaa toimitusjohtaja Marko Kilpiä. Kuljetus- ja rakennusalan kova kilpailu sekä yleinen taloustilanne ovat hänen mukaan heidän kannalta suurimpia haasteita, jotta yritys pystyy kehittymään tulevaisuudessa.

Koneen kuljettaja Jani Simola antaa varauksettoman kiitoksen Magnin hyville ajo-ominaisuuksille. ”Konetta on erittäin miellyttävä siirtää, ohjaamosta on hyvä näkyväisyys. Lisäksi kone kulkee vakaasti, kiitos siitä oikealle akselivälille sekä puomiston jouston automatiikalle. Ilmastointi lisää kesälämpimien aikaan kuljettajan työskentely mukavuutta.”

Työvälineiden automaattinen tunnistus ja kuormanvalvonta laitteen helppo lukuisuus parantavat tehokkuutta ja turvallisuutta työmailla. Koneessa olevat saksi tukijalat mahdollistavat aina maksimaalisen vakauden koneelle, jolloin saadaan myös suuret taakat turvallisesti kohteisiin.

”Monilla pienillä yksityiskohdilla on Magni kurottajasta saatu kuljettaja ystävällinen kone. Tämä on paras kone jolla olen saanut työskennellä”, kertoo Simola tyytyväisenä.

Kuvassa Marko Kilpiä vastaan ottaa yhdessä Jani Simolan kanssa koneen heille myyneeltä Konekeskon Markku Marjavalta.

Lue seuraavaksi