Uutiset

Työkoneet

Minimum tuo tehokkuutta urakointiin

Minimum Oü on kansainvälisesti toimiva edistyksellinen yritys, joka on erikoistunut purku-, kierrätys- ja materiaalinkäsittelyalojen tuotteisiin sekä palveluihin. Minimumin monipuoliset palvelut auttavat alan ammattilaisia tuottavuuden sekä kannattavuuden parantamisessa asiantuntijapalveluiden kautta. Yritys auttaa suomalaisia yrityksiä vientitoiminnoissaan ja Suomeen Minimum tuo puolestaan laadukkaita työlaitteita, joiden avulla urakointia voidaan tehostaa entisestään. Hyvänä esimerkkinä toimii hollantilainen Hydraram-tuoteperhe, jolla on tarjota monipuolinen purkulaitevalikoima vaativiin tehtäviin.

Minimum on hyvä esimerkki alan vaatimusten mukaan joustavasti kehittyvästä yrityksestä. Yritys aloitti toimintansa vuonna 2014 Kalle Tuominiemen havaittua suomalaisyritysten kaipaavan tukea viennin edistämiseen, ja miehen laaja kansainvälinen kontaktiverkosto osoittautui hyvin toimivaksi ja sillä avattiin useita ovia. Vuosien mittaan Minimumin toiminta on kehittynyt entisestään ja kolmen vuoden ajan yritys on tuonut maahan purkualan tuotteita kustannustehokkaaseen hintaan. Minimunin edustamien tuotteiden tuottavuus sekä kestävyys ovat vakuuttaneet alan ammattilaiset, ja kysynnän kasvun myötä Minimumin Hydraram-valikoima on saatavilla nykyään myös pirkanmaalaisen Malutech Oy:n kautta.

Kokonaispalveluilla tehokkuutta

Minimumin Kalle Tuominiemi on uuden polven yrittäjä, joka suuntautuu rohkeasti kansainvälisyyteen. Tuominiemen yhteydet takaavat kustannustehokkaat kokonaisratkaisut purkualan monipuolisiin urakointeihin.

Kalle Tuominiemi tietää pitkän alan kokemuksensa kautta mitä menestyksekkäässä purku-urakoinnissa tulee ottaa huomioon. ”Osaamme suositella jokaiseen kohteeseen sopivat kokonaisratkaisut työlaitteiden sekä työskentelytapojen osalta, ja tämän jälkeen rakennamme asiakkaalle toimivan ja tuottavuutta lisäävän kokonaispaketin. Ymmärrämme yksittäiset asiakastarpeet sekä kiristyvän kilpailun tuomat vaatimukset, ja huomioimme kustannustehokkuuden niin lyhyemmissä projekteissa kuin vuosien urakoissakin. Oikein räätälöidyillä ratkaisuilla asiakkaan toiminta pysyy optimaalisen kannattavana ja nopea, yhden puhelun takana oleva palvelu yhdistettynä kattaviin huolto- sekä varaosapalveluihimme takaa toiminnan sujuvuuden myös ongelmatilanteissa”, kertoo Tuominiemi.

Hydraram – Hollannin voimaa

Minimum edustaa Suomessa Hydraramin edistyksellistä tuoteperhettä. ”Hydraramin kattavaan valikoimaan kuuluvat esimerkiksi purkukourat, leikkurit, pulveroijat, hydraulimagneetit sekä iskuvasarat. Kaikki Hydraramin tuotteet valmistetaan erittäin laadukkaista komponenteista ja erityisen vahva asema yrityksellä on kaikista suurimmassa kokoluokassa. Asiakaspalvelun korkea taso varmistetaan puolestaan laajalla varastolla, mikä takaa nopeat toimitukset usein hektisissä urakointitehtävissä. Asiakkaan erikoisemmatkaan vaihtokoneet eivät tuota ongelmia, sillä Hydraramin verkostojen kautta kaikille löytyy kyllä ostaja. Myös varaosapuoli on hollantilaiseen tarkkaan tyyliin kunnossa, eikä isojakaan osia tarvitse kauaa odotella. Hydraram edustaakin kaiken kaikkiaan Minimumin toimintatapoihin soveltuvaa tuoteperhettä, sillä sen rohkea tekninen kehitystyö yhdistettynä luotettavaan asiakaspalveluun vastaa omia toimintaperiaatteitamme saumattomasti”, lisää Tuominiemi.

Urakointia kaupungin sydämessä

Hydraram-tuotteet edustavat hollantilaista laatua ja niiden tehokkuus sekä luotettavuus vastaavat kireidenkin urakoiden vaatimuksiin.

Mainiona esimerkkinä Minimumin palvelujen tehokkuudesta toimii aivan Helsingin keskustassa sijaitseva purkutyömaa, jossa urakoidaan ympäristön ahtauden vuoksi hyvin haastavissa olosuhteissa. ”Olemme toimittaneet tuusulalaiselle asbesti- ja purkualalla toimivalle AHA-Best Oy:lle jo aikaisemmin kaivukoneita sekä työvälineitä. Tämä kohde on tilan puutteen ja purettavan materiaalin lujuuden vuoksi erittäin haastava, mutta toimittamamme kaluston avulla AHA-Best pystyy suoriutumaan vaativasta urakasta turvallisesti ja aikataulujen mukaisesti. Erilaiset kourat, vasarat sekä muu purkukalusto saadaan hyödynnettyä monipuolisessa kohteessa tehokkaasti. Lisäksi olemme täydentäneet kalustoa tilanteen niin vaatiessa ja tarvittavat huollot on hoidettu asiakkaan aikataulujen mukaisesti. Projekti toimiikin hyvänä esimerkkinä toimintatavastamme ja kokonaisvaltaisesta palvelusta”, korostaa Tuominiemi.

Kattava tuotevalikoima

Minimum on laajentanut tuote-edustuksiaan tasaisella vauhdilla ja asiantuntemuksen ansiosta yritys tietää teknisen kehityksen tuomat muutokset. ”Hydraramin tuoteperheen lisäksi kauttamme on saatavilla esimerkiksi Steelwristin pikakiinnikeosat, DemolClean -kaivukonekäyttöinen imuri, Squalon laatikkoleikkurit, Minellin kahmarit, WLP-pölynsidontalaitteet sekä erilaiset mittauslaitteet, kuten optiset vaa’at ja kosteusmittarit. Luonnollisesti kauttamme saa myös hyväkuntoisia ja luotettavia käytettyjä koneita koko laajan yhteistyöverkostomme alueelta, ja lisäksi isoimmassa koneluokassa tarjoamme myös vuokrausmahdollisuuden.”

”Kaikki tuotteemme vastaavat omiin korkeisiin laatuvaatimuksiimme ja Uudenmaan Konehuolto sekä muu huoltoverkostomme vastaa koneiden kunnosta vuosiksi eteenpäin. Asiakastyytyväisyytemme on erittäin korkealla tasolla ja kunnia-asianamme on yhä kehittää sitä myös tulevina vuosina”, päättää Tuominiemi.
Lue seuraavaksi