Uutiset

Työkoneet

Mikko Kurkela vahvistamaan Matekon Pohjois-Suomen myyntitiimiä

Mateko on saanut vahvistusta Pohjois-Suomen myyntitiimiinsä. Konemyyjänä Oulun toimipisteessä aloitti kesäkuun alussa Mikko Kurkela. Haukiputaalla asuvalla Kurkelalla on vankka konetausta.

Kurkelan ura alkoi 1990-luvulla koulujen jälkeen koneurakoitsijan palveluksessa. Tutuksi tulivat myös puuauton ja monitoimikoneen hallintalaitteistot. Näiden tehtävien jälkeen Kurkela eteni myynnin puolelle. Kauppaa on tehty monella alalla toimistotarvikkeista alkaen.

”Pitkäaikaisempi unelmani on ollut, että pystyisin yhdistämään konetaustani ja myynnin. Kun Matekon tilaisuus tuli eteen, tunsin hyvin voimakkaasti, että nyt on se hetki, nyt minä siirryn konealalle. Myynti- ja yrittäjäkokemuksesta on konealan tuntemuksen lisäksi varmasti hyötyä tässä roolissa”

Kurkela on lähdössä innolla uutta kohti.

”Ensimmäisellä viikolla on tietysti tullut paljon uutta eteen, mutta olen alusta asti saanut koko organisaatiolta valtavasti tukea. Mateko vaikuttaa oikein ketterältä ja mukavalta talolta.”

Pohjois-Suomessa aikaisemminkin edustajan töitä tehnyt Kurkela tietää, että laajalla toiminta-alueella auton penkki tulee tutuksi.

”Etäisyydet ovat pohjoisessa pitkiä, ja vanhastaan tiedän, että myynnin puolella on oltava läsnä.”

Vapaa-aikana Kurkela on liikkuvaista sorttia.

”Minulla on vankka moottoriurheilutausta, ja kaikenlaiset menopelit ovat lähellä sydäntä. Viime vuosina veneily on ollut todella mieluisaa ajanviettoa kesäisin. Kuntoa ylläpidän pelaamalla jääkiekkoa ja käymällä kuntosalilla”.Lue seuraavaksi