Uutiset

Työkoneet

Mika Palo Ramuddenin Tampereen toimipisteen uudeksi projektipäälliköksi

Mika Palo

Ramudden on nimittänyt Tampereen toimipisteen uudeksi projektipäälliköksi Mika Palon. Alkujaan hämeenlinnalaisella Palolla, 43, on kolmen vuosikymmenen kokemus liikenneinfrastruktuurityömailta.

– Isäni vei minut ensimmäiselle työmaalle kesätöihin jo kolmekymmentä vuotta sitten, ja olen saanut seurata miten turvallisuustoiminta näillä työmailla on kehittynyt maalatuista puupukeista ja lippusiimasta kartioiden kautta törmäysvaimentimiin, led-aitoihin ja kaiteisiin. Samana aikana työasut ovat vaihtuneet sandaaleista ja nykyään edes uimarannoille kelpaamattomista uimahousuista ultrakevyisiin turvakenkiin, huomiovaatetukseen, kypärään, kuulo/silmäsuojaimiin ja viiltosuojahansikkaisiin. – Palo kertoo.

Palo toimi työpäällikkönä omassa perheyrityksessä vuoteen 2016 asti, jolloin hän siirtyi liiketoimintakaupan myötä Normiopaste Oy:n palvelukseen liikennemerkkiasennuksien asennuspäälliköksi. Ramuddenille Palo tuli Ramirentiltä.

-Nykyisessä toimenkuvassa teen parhaani palvellakseni uusia ja vanhoja asiakkaita sekä ratkaistakseni päivittäisiä työmaan tilanteita.

Lue seuraavaksi