Uutiset

Työkoneet

Miilux uusi markkinointi-ilmeen

Miilux Oy on tämän kevään aikana uudistanut internetsivustonsa. Uudistus on osa Miiluxin kokonaan uutta markkinointi-ilmettä. Tuote- ja yritystiedot tuodaan nyt esille kolmen sepänsiivittäminä, jotka esiintyvät elokuvista ja musiikkivideoista tuttuun tapaan trailerilla, joka on nähtävänä uusilla internetsivuilla.

Näyttävä osa uutta sivustoa ovat traileri ja yrityksen toimintaa esittelevä tuotantovideo. Molemmat on tehty lähes kokonaan raahelaisvoimin. Traileri kuvattiin Miiluxin halliin rakennetussa kuvaustilassa ja sepiksi pestattiin kolme Miiluxin omaa työntekijää. Myös videoiden taustalla soiva raskas metallimusiikki on tehty näitä videoita varten.

Markkinointipanostusten taustalla on Miiluxin pyrkimys markkinajohtajaksi kotimaan markkinoilla tiettyjen tuotteiden osalta. Miilux on myös vahva vientiyritys ja siihen haetaan edelleen kasvua. Näitä markkinoita varten on avattu oma sivustonsa, joka keskittyy Miilux Protection -suojausteräksiin, joita käytetään muun muassa autojen panssaroinneissa.

Miilux Oy on raahelainen karkaisualan yritys. Miilux-kulutusteräskeskus palvelee metalli-, kaivos- ja kiviteollisuuden sekä maa- ja koneenrakentamisen yrityksiä Suomessa ja ulkomailla.

Juha Kuusjärvi

Lue seuraavaksi