Uutiset

Työkoneet

Mia Mantsinen toimitusjohtajaksi


Mantsinen Group Ltd Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 1.7.2017. Nykyisen toimitusjohtajan Martti Toivasen jäädessä työelämästä vapaalle uudeksi toimitusjohtajaksi, on nimitetty Mia Mantsinen (KTM, EMBA). Mia Mantsinen on tehnyt yli kymmenen vuoden uran konsernin talousjohtajana, myynti- ja markkinointijohtajana ja viimeisimpänä materiaalinkäsittelykoneiden liiketoimintajohtajana. Kuva: Mia Mantsinen, Tapio Pirinen ja Matti Toivanen.

”Olen saanut kokea paljon – ja oppia vielä enemmän. Perheyrityksen johtoon siirtyminen on hieno kunnia ja iso vastuu. Yrityksellämme on jo yli 50 vuoden historia, minkä aikana olemme kehittäneet asiakkaidemme logistiikan tehokkuutta vuodesta toiseen,” Mia Mantsinen kertoo.

Viime vuosien aikana Mantsisella on panostettu erityisesti toimintojen kehittämiseen ja laajentamiseen.

”On tullut aika ottaa aikaa itselleen ja perheelle. On ilo jättää yritys hyvässä kunnossa Mialle ja samalla olen iloinen siitä, että toimitusjohtaja löytyi perheyhtiön sisältä jatkamaan työtä asiakkaiden ja yhtiön parhaaksi,” nykyinen toimitusjohtaja Martti Toivanen kommentoi.

Uusia vastuunkantajia

Vaikka Mantsisen liiketoiminnassa on kyse raskaasta teollisuudesta ja tavaravirroista, kaikki pohjautuu jatkossakin ihmisten osaamiseen: perheyrityksessä kaikilla on kasvot, niin työntekijöillä, kumppaneilla, asiakkailla kuin omistajillakin.

Yksi esimerkki tästä on uusien vastuunkantajien nostaminen omasta organisaatiosta. Mia Mantsisen työtehtävä Materiaalinkäsittelykone-yksikön liiketoimintajohtajana siirtyy heinäkuun alussa Tapio Piriselle, joka on viimeksi toiminut kyseisen yksikön aluemyyntijohtajana. OP.

Lue myös:Mantsinen valloittaa maailmaa ja Sataman jättiläinen: Mantsinen 160R HybriLift.

Mantsinen Group Ltd Oy

Perustettu: 1974, yritystoiminta aloitettu 1963
Liiketoiminta-alueet: Logistiikkapalvelut teollisuudelle sekä materiaalinkäsittelykoneiden ja niiden lisälaitteiden valmistus
Pääkonttori ja tehdas: Ylämylly, Liperi. Tytäryritykset Venäjällä ja Ruotsissa
Pääomistajat: Veli Mantsinen, Mia Mantsinen ja Mikko Mantsinen

Lue seuraavaksi