Uutiset

Työkoneet

Metsolta N-laitesarja metallinkierrättäjille

Metso on laajentanut romumetallien kierrätyssovelluksiin tarkoitettua tarjontaansa uusilla Metso N-sarja -tuotteilla. Laajennetulla tuotevalikoimalla pyritään vastaamaan sekä pk-toimijoiden että suurten asiakkaiden tarpeisiin.

Uusi N-sarja sisältää luotettavia ja vankkarakenteisia leikkureita ja paalaimia, joiden edut – kustannustehokkuus, tuottavuus ja helppohuoltoisuus – on moneen kertaan todettu käytännön kierrätystöissä. Kaikkiin laitteisiin on myös saatavissa kaukovalvontamahdollisuus, jolla voidaan tarvittaessa antaa asiakkaalle teknistä tukea etänä. Tuotevalikoimaa tukee Metson kattava palvelutarjonta.

”Romumetallien kierrätyksen jatkuvasti muuttuvat vaatimukset edellyttävät entistä laajempaa ratkaisuvalikoimaa, jotta vaaditut kapasiteettitarpeet voidaan saavuttaa. Siksi esittelemme N-sarjan. Uudet tuotteet tarjoavat luotettavaa teknologiaa, tehokkuutta ja turvallisuutta kilpailukykyiseen hintaan. Olipa asiakas iso tai pieni, pyrimme aina tarjoamaan huipputeknologiaa ja palvelut, joilla odotetut tulokset varmistetaan”, sanoo Metson metallienkierrätysliiketoiminnan teknologiasta ja laitteista vastaava johtaja Daniel Zeiler.

Palvelut täydentävät kompakteja laitteita

Uusi N-sarja sisältää NIS-leikkurit, NCS-leikkuri-paalaimet, NLB-kansipaalaimet ja NTB-kolmoispuristinpaalaimet. Tarjontaa täydennetään asiakkaan toivomilla huoltosopimuksilla.

NIS-leikkuri on ajanmukainen painovoimaisesti syötettävä leikkuri, jolla voidaan katkoa sekä pitkää materiaalia että isokokoisia kappaleita. Leikkuuvoima on 600-1250 tonnia. NIS-leikkuri on itsenäinen ja helposti asennettava koneyksikkö.

NCS-leikkuri-paalain on aidosti sulkeutuvalla paalauskammiolla varustettu laite, jonka iso puristusvoima nopeuttaa romun kasaanpuristumista. Monikäyttöisten koneiden leikkuuvoima on 600–1000 tonnia. NCS on itsenäinen koneyksikkö, joka on saatavana myos nostojaloilla varustettuna siirrettavana mallina seka varustettuna diesel-moottorilla.

NLB-kansipaalain on kompakti paalainratkaisu pieni- ja keskikokoisiin sovelluksiin. Laite tuottaa no. 1 -luokituksen paaleja kokoina 300 mm x 300 mm, 400 mm x 400 mm ja 600 mm x 600 mm.

NTB-kolmoispuristinpaalain on erittäin tuottava ratkaisu no. 1 -paaleille ja eri materiaaleille. Saatavissa on paalikoot 300 mm x 300 mm ja 400 mm x 400 mm.

Metsolla on kokemusta metallien kierrätyksestä usean vuosikymmenen ajalta.

”N-sarjan uutuustuotteilla on Metson maailmanlaajuisen palveluverkoston täysi tuki. Huoltopalveluiden paikallinen läsnäolo tarjoaa asiakkaille tehokkaan tuen heti tarvittaessa. Metson huoltotiimit voivat avustaa paikan päällä laitteiden asennuksissa, vianetsinnässä, koulutuksessa ja asiakaskohtaisissa tarpeissa. Kaikkiin Metson laitteiden PLC-ohjauksiin on saatavissa kaukovalvontamahdollisuus, jolla voidaan tarvittaessa antaa asiakkaalle teknistä tukea etänä”, sanoo Metson Metallien kierrätyksen tuotepäällikkö Claude Lovrinovic.

Lue seuraavaksi