Uutiset

Työkoneet

Meirenin innovatiiviset tuotteet

Meirenin uusissa MSPN04-lumiauroissa on monta patentoitua ratkaisua, jotka antavat lumiauran hankkijalle etua. Tämä aura sopii myös traktoriin. Yleensä sivuaura on yksinkertainen laite; kiinteällä terällä ja ilman loskaterää, jolloin sivuaura  ei yhtään kopio tienpintaa ja siivoustulos jää yleensä keskimääräiseksi tai sen alle. Meirenin uudet sivuaurat on varustettu samoilla ratkaisulla kun etuaura. Sivuaurassa on erittäin hiljaiset teränpitimet polyuretaanista, jolloin aura seuraa tienpintaa aggressiivisella leikkauskulmalla ja tuloksena on korkealaatuinen siivoustulos. Nyt lisävarusteena on saatavilla sivuauraan myös loskaterä.

Meiren Engineering OÜ on yksi johtavista tienhoitolaiteiden valmistajista Euroopassa. Meirenillä halutaan erottua massasta omilla innovatiivisilla ratkaisuilla ja laadukkailla tuotteilla.

”Meirenin uusissa MSPN04-lumiauroissa on monta patentoitua ratkaisua, jotka antavat meidän lumiaurallemme edut, kuten hyvän ohjattavuuden, siistin työn jäljen ja luotettavuuden”, aloittaa Meirenin myynti ja markkinointiosaston johtaja Kristo Kallasmaa.

”Tavoitteenamme oli tehdä Meirenin MSPN04 -sarjan lumiaurasta paras mahdollinen lumiaura nopeaan ajoon, mutta joka sopii myös pienemmille nopeuksille.”

”MSPN04 -lumiaura on saatavilla myös traktorin kiinnikkeillä ja monet asiakaat käyttävätkin jo meidän lumiaurojamme myös traktorin ja pyöräkuormaajan edessä”, Kristo toteaa.
Meiren tarjoaa monta patentoitua ratkaisua. Esimerkiksi sivusiirrolla varustettu auran nostorunko, joka antaa käyttäjälle enemmän auran ohjattavuutta. On myös teränpitimet polyuretaanista, jolloin aura seuraa tienpintaa aggressiivisella leikkauskulmalla. Tuloksena on valmistajan mukaan korkealaatuinen työn jälki.

”Uusien rakenneratkaisujen seurauksena auraaminen on taloudellista ja ympäristöystävällistä, kun suolaa tarvitaan vähemmän. Uusi lumiaura on valmistajansa mukaan myös käyttäjäystävällinen, kun sivusiirrolla varustetulla auralla on hyvä ohjattavuus risteyksessä, liikenneympyröissä ja bussipysäkillä. Kun ollaan liikkeellä sivuauran kanssa, sivusiirto antaa lisää työleveyttä. Aura on myös erittäin hiljainen, kun polyuretaanista valmistetut teränpitimet vaimentavat melua ja estävät melua leviämästa auran siipeen”, Kristo kertoo.

MSPN04-etuaura on saatavissa 3,1 metrisestä 5,2 metriseen ja tarjolla on iso valikoima lisävarusteita, kuten loskaterät, sivumuovi ja mallikohtaiset kiinnikeet. Lisävarusteet ovat kätevästi kiinnitettäviä, siksi aura sopii erilaisiin tie- ja lumiolosuhteisiin. MSPN04-lumiauraa tilatessa voi itse valita kolmen siiven eri korkeuden välillä. Matala terä ei heitä lunta korkealle, keskimmäisellä on normaali heitto ja korkea siipi on heittävä.

Meirenin valikoimiin on tulossa pian täysin uusi traktorin lumiaurojen sarja.

”MSPN04-sarjan lumiaurat ovat valmistettu urakointikäyttöön ja materiaalit ja komponentit ovat valittu sen mukaan. Käytössä ovat Hardox-teräs, kylmäkestävä siipimuovi, teräpitimet kestävästä polyuretaanista, , luotettava hydrauliikka. Lumiaurat on maalattu kestävällä polyuretaanimaalilla”, Kristo listaa. 

Tänä vuonna on Meireniltä tulossa vielä montaa uutta tuotetta ja ratkaisua, joita nyt testataan. Esimerkiksi valikoimiin on tulossa pian täysin uusi traktorilumiaurojen sarja. 

”Uusissa traktoriauroissamme on yksinkertaisempi, heitävämpi ja jäykempi siipi, säätömahdollisuuksia on enemmän ja lisävarusteenä on saatavilla polyuretaaniset teränpitimet”, Kristo päättää.

Lue seuraavaksi