Uutiset

Työkoneet

McCloskey-murskaimet ja -seulat RealMachineryn valikoimaan

Vuonna 2010 perustettu kotimainen konealan merkittävä toimija RealMachinery Oy on kasvanut hallitusti ja tuote-edustusten määrä on lisääntynyt tasaisella vauhdilla. Develon-, Mecalac-, Ammann-, Haulotte-, Potain– sekä Grove-edustukset saavat nyt rinnalleen vahvistusta murskauspuolelle, kun RealMachineryn tarjontaan liittyvät yksinoikeudella murska- ja seulainnovaatioistaan tunnetut McCloskey-tuotteet.

Joskus kysyntä sekä tarjonta kohtaavat onnistuneesti myös edustusmaailmassa, ja tällöin usein pyörät lähtevät liikkeelle vauhdikkaasti. RealMachinery etsi vahvistusta murskausvalikoimaansa, ja kun pohjoisirlantilainen McCloskey tavoitteli samanaikaisesti kasvua Pohjois-Euroopan markkinoille, oli yhtälö nopeasti valmis. Näin suomalaisen Metson omistuksessa olevan McCloskeyn murskat ja seulat liittyvät RealMachineryn edustusvalikoimaan, ja ensimmäiset koneet saapuvat keväällä RealMachineryn myyntiin ja vuokraukseen.

Koko murskausketju haltuun

McCloskey-tuotteiden saapuminen RealMachineryn valikoimaan on luonnollinen ja looginen askel yrityksen strategiassa.

RealMachineryn liiketoimintajohtaja Antti Paavilainen (oik.) on hyvin tyytyväinen uuden teknisesti edistyksellisen tuoteperheen liittymisestä yrityksen kattaukseen. Konemyyjä Jarno Saloniemen vankka murska-alan kokemus tullaankin ottamaan tarkoin käyttöön McCloskey-tuotteiden myynnissä ja vuokrauksessa.

”McCloskey täydentää tarjontaamme hyvin onnistuneesti, ja tätä kautta pystymme tarjoamaan asiakaskunnallemme tuotteet koko murskausketjun tarpeisiin. Näin asiakas voi kerralla saada hyvin kattavat kokonaispalvelut toimintaansa, mikä tuo huomattavia säästöjä niin ajankäytön kuin kustannustehokkuuden kautta. Vahvuutenamme on myös koko maan kattava jälkimarkkinointiverkosto, joka tehokkailla huolto- ja varaosapalveluilla pitää asiakkaan tuottavassa työssä”, kertoo RealMachineryn liiketoimintajohtaja Antti Paavilainen.

Asiantuntija palvelee

RealMachineryn vahvuutena McCloskeyn edustuksessa on myös alan erittäin vankka asiantuntemus, kun murskausalan perusteellisesti tunteva Jarno Saloniemi ottaa merkin hoitoonsa.

McCloskeyn laadukas ja kattava tuoteperhe täydentää onnistuneesti RealMachineryn monipuolista valikoimaa. Murskien ja seulojen lisäksi tarjolle on tulossa runsaasti esimerkiksi kierrätysteollisuuden tuotteita.

”Olen työskennellyt vuosien ajan niin murskauspuolella kuin konemyynnissä, minkä ansiosta tunnen tarkoin asiakkaiden tarpeet niin yksittäisten koneiden kuin koko ketjun toiminnassa. Tunnen kantapään kautta myös alan huolto- ja varaosapuolen toimivuuden merkityksen, ja RealMachineryn kunnia-asiana pitämä jälkimarkkinoinnin toimivuus varmistetaan myös McCloskeyn tuotteiden osalta. Alkuun panostamme McCloskeyn murskaus- ja seulontalaitteistoon, mutta myös merkin vahva kierrätysteollisuuden osaaminen tulee varmasti jatkossa korostumaan”, korostaa Saloniemi.

”Murskausalalla ei juurikaan ole kahta samanlaista asiakastilannetta, ja pystymmekin räätälöimään asiakaskohtaiset kokonaisratkaisut yksilöllisesti. Tämän ansiosta ketjussa voi olla niin omia kuin vuokrattuja koneita, ja tilannetta pystytään tarvittaessa myös päivittämään nopealla aikataululla. RealMachineryn kokoluokka takaa palvelujen toimivuuden, ja erinomaiset suhteet alan valmistajiin varmistavat nopeat toimitukset kaikissa tilanteissa. Lähdemme vauhdilla liikkeelle, ja tavoittelemme McCloskeylle 10–15 prosentin alan markkinaosuutta jo nopealla aikataululla”, lisää Saloniemi.

RealMachineryn strategia toimii

Kulunut vuosi on haasteellisista suhdanteista huolimatta ollut RealMachinerylle menestyksekäs.

”Laaja, monien toimialojen osaamiseen perustuva toimintatapamme on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi, ja tiettyjen alojen rauhallisuutta on saatu kompensoitua muiden tuoteperheiden ja esimerkiksi W Rent -vuokraustoimintojen suosion kautta. Vahva yhteistyömme ja saavuttamamme luotettava maine valmistajien kanssa tuo myös joustavuutta, mikä näkyy suoraan asiakaskuntamme palvelujen toimivuudessa myös haasteellisissa tilanteissa. Luotamme alan kasvunäkymiin myös jatkossa, mistä osoituksena tulemme myös lisäämään palvelujemme määrää, ja taloudellisesti vahvalle Seinäjoen alueelle avataankin ensi vuoden alkupuolella Marko Ristiluoman luotsaama uusi toimipiste”, Antti Paavilainen päättää.


Lue seuraavaksi