Uutiset

Työkoneet

Maxpo osastovinkit

Varmista näyttelyosastojen sijoitukset messuoppaasta tapahtumaan saapuessasi.

Pyysimme näytteilleasettajilta etukäteen tietoa osastojensa tarjonnasta. Kaikki näytteilleasettajat toivottavat messukansan tervetulleeksi Hyvinkäälle toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Konepörssi toimii Maxpo-näyttelyn päämediana. Toimittajamme ja myyjämme päivystävät messuilla koko kolmen päivän ajan. Löydät meidät osastolta A37.

HUOM: Listaa on täydennetty lehden aikarajan umpeutumisen jälkeen tulleilla vastauksilla.


Allu Finland Oy A78

Allu suunnittelee, valmistaa ja myy tuotteita, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaalle eri toiminnoissa kuten materiaalien ja maa-ainesten sekoituksessa, erottelussa sekä murskauksessa. Tuotteille tyypillisiä käyttökohteita ovat maaperän ja jätemateriaalin kierrätys, saastuneen maaperän käsittely sekä jätteen kierrätys käyttökelpoiseksi materiaaliksi.

Avalon Nordic Oy C128

Avalon Nordic Oy:llä on laaja valikoima jätevesijärjestelmiä omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin ja myös suuriin kohteisiin kapasiteetiltaan 20–300 henkilöä. Valikoima kattaa erikoismatalat umpisäiliöt, joissa on valittavissa seitsemän eri tilavuutta, tehokkaat IISI-harmaavesipuhdistamot ja kaikille talousjätevesille soveltuvat IISI-pienpuhdistamot, Avalon-panospuhdistamot ja -maasuodattamot sekä laajan valikoiman pumppukaivoja eri tarpeisiin. Avalonin tuotteille on edustajansa mukaan tyypillistä helppo ja vaivaton asennus myös haastavissa olosuhteissa sekä nykyaikainen, tehokas ja yksinkertainen tekninen toteutus.

Avant Tecno Oy A98

Pienkuormaajien pioneeri Avant Tecno tuo aivan uudet konemallit maailman ensiesittelyyn. Osastolla on myös esillä kattava valikoima työlaiteuutuuksia. Messuvieraat pääsevät testaamaan esimerkiksi uutta minikaivuri 180:ä demoalueen murskekasalla.

Oy Brandt Ab

Brandtin osastolla on esillä laadukkaat ja luotettavat Honda Power -pienkoneet, muun muassa Honda Power -generaattori EU32i on messutarjouksessa. Myös kattava Segway Powersports -traktorimönkijämallisto on tutustumisen arvoinen.

Cernos Oy B119

Cernos Oy esittelee laajan Cobra-seulakauhamalliston ja esillä tulee olemaan Cobra XS-sarjan seulakauhat, jotka soveltuvat 1,5–12 tonnin kaivukoneisiin ja pyöräkuormaajiin. XS-sarjan kauhat soveltuvat mullan seulontaan, erilaisten materiaalien erotteluun ja kevyeen murskaukseen.

Näytillä on myös suosituin S-mallisarja, joka soveltuu 5 – 23 tonnin kaivukoneisiin. Cobran S-sarjassa on saatu yhdistettyä kustannustehokkuus ja laajan malliston avulla lähes kaikkiin peruskoneisiin löytyy sopiva tuote. Cobra S-sarjaan kuten muihinkin seulakauhamalleihin on saatavilla seulovia, murskaavia/seulovia, repiviä ja sekoittavia rumpumalleja. Cobra-seulakauhan rummut tunnetaan hyvästä lopputuotteen laadusta ja niillä pystytään seulomaan märkiäkin materiaaleja.

Cernos Oy:llä on messuilla näytillä myös luokassaan Cobran L-sarjan seulakauhat, joka soveltuvat erinomaisesti mullan, turpeen ja muiden materiaalien seulontaan sekä kevyeen murskaukseen. Cobran L-sarjan kauhat ovat Suomessa eniten turpeen seulonnassa käytetty seulakauhamalli ja ne soveltuvat 15–40 tonnin peruskoneisiin.

Uutuutena Cernos Oy:lla on Maxpo-messuilla Cobra seulakauhojen kolmerumpuiset L-mallit, jotka yhdistävät valmistajan mukaan suuren tilavuuden sekä hyvän ja tehokkaan seulontatuloksen. Cobra L3-mallisto soveltuu 15 – 25 tonnin kaivukoneisiin ja ne ovat tilavuudeltaan 1,7–3,5 kuutiometriä.

Continental Rengas Oy C77

Continental Rengas Oy:n osastolla on esillä tietenkin erilaisia renkaita. ContiRT20:n luvataan tarjoavan suorituskykyä ja kestävyyttä erinomaisella pidolla. Conti CrossTrac taas on valmistajan mukaan erittäin vakaa ja kestävä, niin tiellä kuin työmaalla. Kolmannen rengastyypin EM-Master 29.5 E4/L4:n taas luvataan omaavan hyvän kulutuskestävyyden, erinomaiset itsepuhdistuvuusominaisuudet sekä tehokkaan pidon.

Cramo Finland Oy A10

Cramon mukaan heidän kalustovalikoimansa uudistuu ja kehittyy koko ajan. Osastolla esiteltävissä tuoteuutuuksissa painotetaan täyssähköisiä koneita. Niitä ovat esimerkiksi JCB:n kaivukone, kurottaja ja dumpperi. Kaikki siis akkukäyttöisiä. Lisäksi esillä on myös Avantin E6 -pienkuormaaja. Kaikki edellä mainitut kuuluvat Cramon ympäristöystävälliseen Eco Choice -tuoteperheeseen. Koneiden vuokraaminen on paitsi ekologista myös kustannustehokasta.

Eerola-Yhtiöt Oy B179

Eerola-Yhtiöt toimii koko Suomen alueella tarjoten viemärihuollon rinnalla myös rakentamiseen liittyviä palveluita, kuten kuljetus- ja vaihtolavapalveluita, suurtehoimurointia- ja puhallusta sekä ohipumppausta ja kuivana pitoa. Maxpossa esitellään harvinainen Unimog-paine-/imuauto perävaunulla sekä putkistokuvauskalustoa. Unimog palvelee haastavissakin maasto-olosuhteissa. Sen esimerkkityönä mainittakoon mittava metsä- ja suoalueella kulkevan jäteveden siirtolinjan puhdistus viime syksynä.

Element Group Oy A84

Element Group tarjoaa laajan valikoiman vara- ja kulutusosia kaivos- ja maarakennusalalle. Valikoimasta löytyy myös yleisiä teollisia osia kuten laakereita ja kiinnitysosia. Element Groupin tarjoamat osat kattavat useimmat laitemerkit. Tuotteet ovat syntyneet vaativilla työmailla 30 vuoden kokemuksella ja käytännön testaamisella.

Epiroc Finland Oy Ab A68

Epiroc Finland tuo osastolleen tukun innovatiivisia tuotteita ja palveluita, kuten kaivos- ja louhintalaitteita, porakalustoa ja huoltopalveluja. Lisäksi tarjolla on digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla voi muun muassa seurata kaluston käyttöä ja kuntoa 24/7. Esillä on monipuolinen ja tehokas FlexiROC D55 -poravaunu, jossa on valmistajan mukaan vankka ja tehokas syöttöjärjestelmä. Esillä on myös sarjan pienin poravaunu FlexiROC T15 R. Päivitetyssä T15 R -mallissa on uusi Caterpillarin Stage V -moottori ja paljon muita uusia yksityiskohtia. Poravaunujen lisäksi esillä on Unigrout-injektointijärjestelmä, tuotantoporauskalustoa, hydraulisia lisälaitteita sekä digitalisaatioratkaisuja, kuten MyEpiroc- ja HATCON-seurantaratkaisut.

Fibroc Oy B151

Fibroc on teräsköysiin sekä nosto- ja sidontavälineisiin erikoistunut yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1974 lähtien. Osastolla ovat esittelyssä myös näppärät ja varmatoimiset Attack-pienkuormaajat.

Finmotor Oy A161

Finmotor esittelee osastollaan ympäristöystävälliset, polttoainetaloudelliset ja kompaktit sekä viiden vuoden takuun omaavat Yanmar-moottorit. Yritys vastaa maahantuonnin lisäksi myös moottoreiden huolloista ja varaosista Suomessa. Esillä on yksi- ja monisylinterisiä moottoreita (LRC, Stage V ja EPA T4F/CARB) sekä myös kaasukäyttöinen versio. Osastolla on esillä myös Emce-, Kito-, Maxpull- ja Finmotor -nostolaitteita sekä varaosia niihin. Myös Yanmarin tehtaan edustaja on paikalla.

Finncont Oy B22

Osastolla on esillä Finncontin tehtaalla Virroilla valmistettuja ympäristövastuullisia polttoainesäiliöitä, jotka on tarkoitettu dieselin ja polttoöljyn kuljettamiseen sekä varastointiin. Tankkaussäiliöt ovat kooltaan 250–6 000 litraa.

Uutuutena nähdään Finncont® -mobiili tankkausasema, joka toimii täysin omavaraisesti itsenäisessä käytössä ilman ulkopuolista sähköverkkoa. Toinen uutuustuote on Finncont® Jerry2, joka on muovinen IBC-pakkaus työkoneiden polttoainehuoltoon. Se soveltuu sekä diesel- että moottoripolttoöljylle. Myös AdBlue kulkee samalla mukana. Pakkauksen takana on erillinen kannellinen tila esimerkiksi kanistereille ja työkaluille.

Ghedini ing Fabio & C. SAS A163

Italialainen Ghedini Attachments esittelee nimensä mukaisesti laajan valikoiman erilaisia maarakennuskoneiden työlaitteita kuten murskaimia, pensasleikkureita, tärylevyjä, hydraulisia kouria, maaporia, erilaisia kauhoja ym. Tehdas sijaitsee Pohjois-Italian Ferrarassa.

Green Master Oy A148

Green Master tuo messuille esille laajan valikoiman laadukkaita Sunward-kaivukoneita. Osastolla on mahdollisuus myös päästä Sunwardin ohjaimiin ihan käytännössä eli koeajomahdollisuus on. Lisäksi osastolla on uutena edustuksena italialainen pyöräkuormaaja VF Venieri. Tämä Green Masterin mukaan huippulaadukas ja arvostettu merkki tulee suomalaisten käyttäjien saataville laajalla mallivalikoimalla.

Groundec Oy C130

Maakaapelointituotteisiin keskittynyt Groundec esittelee uuden linjastonsa. Siihen kuuluvat kaapeliaura, tasoituslevy ja kaapelilevitin. Linjasto on suunniteltu tehostamaan huomattavasti käytännön maakaapelointityötä kaikissa olosuhteissa.

Grutech Oy A40

Grutechin uudistunut raivainpaketti pitää sisällään W180-moottoripaketin (Stage V) ja SC8-nosturin. Pidempi pylväs antaa entistä paremman näkyvyyden työalueelle. Matalampi painopiste parantaa työskentelyvakautta.

Pikkuveli W70 on sekin uudistunut. Siinä on SC7-nosturi, jossa samat perusominaisuudet kuin SC8:ssa, mutta ulottuma on hieman pienempi. Messuilla on näytillä edellä mainittu W70 -moottoripaketti SC7 -nosturilla ja SH170 ketjuraivaimella. Lisäksi Grutech esittelee Fassin nostureita ja Marrelin koukkulaitetta.

Ham-Re Oy B140

Ham-Re Oy esittelee rakennuskoneiden renkaita sekä minikaivukoneiden kumiteloja. Yrityksen päämiehiä ovat Camso/Solideal, Magna ja Minitop.

Hansa-Machines A100

Porilainen purku- ja kierrätysalan työlaitteisiin erikoistunut Hansa-Machines esittelee laajan valikoimansa ohella myös muutamia uutuuksia. Italialaisen Alitrakin valmistama, 230 kilogrammaa painava JM-700 on täyssähkökäyttöinen minidumpperi. Se mahtuu kulkemaan jopa 80 senttimetriä leveästä oviaukosta. Akun kestoksi luvataan kahdeksan tuntia.

XAVA-miniseulat tulevat Itävallasta. Kompakteja seuloja valmistetaan useassa eri kokoluokassa ja ne on helppo siirtää työmaalta toiselle pienen kokonsa ja kevyen painonsa ansiosta.

Hassinen Veljekset Oy C129

HAVEL tuo messuille laajan valikoiman erikokoisiin työkoneisiin kiinnitettäviä kantojyrsimiä, joilla jyrsintä käy näppärästi myös haastavissa ympäristöissä. Mukana ovat myös suuren suosion saaneet metsäkoneiden telankiristimet sekä hydrauliikkaletkujen suojaspiraalit.

Isuzu Motor Finland B50

Isuzun osastolla on esillä uusi D-Max malli, 5 paikkainen kevytkuorma-auto Work Edition. Osastolla myös 2-paikkainen suosittu Black Edition malli. Kummassakin autossa on erilaisia lisävarusteita.

ITR Häggblom Oy A150

Italialaisomistukseen vuosi sitten siirtynyt ITR Häggblom Oy on yksi harvoista maansiirtokoneiden varaosakaupan toimijoista, joka valmistaa itse omissa tehtaissaan valtaosan myymistään tuotteista. Tämä takaa yrityksen mukaan tuotteille erittäin hyvän laadun sekä kilpailukykyisen hinnan. Osastolla on mahtavia messutarjouksia, virvokkeita sekä messuarvonta. Vanhat tutut myynnin henkilöt löytyvät myös samalta pelipaikalta.

KA-Rengas Oy B122

KA-Rengas pinnoittaa raskaan kaluston ja työkoneiden renkaita asiakkaan omaan runkoon sekä myy pinnoitettuja renkaita. Uusiorenkaat pinnoitetaan kokonaisuudessaan Varsinais-Suomessa, Koski Tl:ssä. Keväällä 2022 yritys julkaisee erityisesti työmaa- ja maansiirtoajoon kehitetyn KA-malliston uusimman tulokkaan. Tähän uutuuteen ja muihin yrityksen tuotteisiin voi siis tutustua Maxpossa.

Kivisampo Oy A 179

Kivisampo Oy on kansainvälinen valmistajayritys, joka valmistaa ja toimittaa yksittäisiä laiteratkaisuja ja kokonaisia laitoksia, kiviaines-, metalli- ja kierrätyssektoreille. Osastolla voi tutustua yrityksen laite- ja palvelutarjontaan. Esillä on muun muassa kompakti Arjes Impaktor 250 EVO -kierrätysmurskain. Kaksiakselinen, repijäperiaatteella toimiva murskain suoriutuu monenlaisesta materiaalista tukkeutumatta ja hyvällä kapasiteetilla kokoonsa nähden. 14 tonnin työpainon ansiosta konetta on helppo siirtää maantiellä vaikkapa koukkulaitteella varustetulla kuorma-autolla. Työmaalla laite on nopeasti täydellisessä työkunnossa ja siirtyy Kivisammon mukaan nopeasti ja ketterästi paikasta toiseen.

Hyvinkäälle tuodaan myös muun muassa Terex TRS 550 Spaleck -kierrätysseula.

Koivunen Oy A168

Raskaan kaluston varaosa-, lisävaruste- sekä päällirakennetarpeissa asiakkaita palvelee Koivunen Oy:n laaja ja monipuolinen raskaan kaluston yli 70 tuotemerkin valikoima sisältää jopa 35 000 nimikettä erilaisia automerkkikohtaisia varaosia, lisävarusteita, kuormankäsittelylaitteita ja yleistarvikkeita. Jakelukanavina toimivat paikalliset jälleenmyyjät ja erikoiskorjaamot. Maxpossa osastolla esitellään mm. 58,5 Tm:n PM-kappaletavaranosturilla varusteltu kuorma-autoa sekä henkilönostokoreja.

Lisäksi esillä on raskaan kaluston Top Truck -korjaamoketju, jota Suomessa hallinnoi Koivunen Oy. Top Truck on suurin raskaan kaluston korjaamoketju Euroopassa. Suomessa toimipisteitä on 42. Top Truck -ketjulla on käytössä 24/7-päivystyspalvelu, joka auttaa raskaan kaluston asiakkaita, kun matka jostain syystä katkeaa. Palvelu järjestetään yhteistyössä Falck Oy:n kanssa.

Koneosapalvelu Oy B81

Koneosapalvelun osastolla on ensiesittelyssä kaksi isoa Vahva-kahmarimallia C80 ja C100. Järeät kourat on suunniteltu materiaalinkäsittelykoneisiin. Ne soveltuvat pyöreän puun käsittelyyn terminaaleissa ja saaripuunhakkuissa. Osastolla on myös tarjolla laaja valikoima kaivukoneisiin sopivia Vahva KC -kouria kokoluokissa 15–42 kaikilla yleisimmillä pikakiinnikkeillä. Kourat ovat saatavana joko pyöreän puun käsittelyyn suunnitelluilla leuoilla tai monikäyttöisillä piikeillä. KC36 E7- ja KC42 E9 -malleissa on lisävarusteena erilliset purkuleuat.

Konesilta Oy A25

Konesilta on toiminut Kubota-maarakennuskoneiden Suomen maahantuojana vuodesta 2018 lähtien. Nyt uutuutena esitellään 1 000 kilogrammaa painava, lyhytperäinen Kubota U10-5 -kaivukone. Siinä on hydraulisesti levitettävä alavaunu sekä Stage V -yhteensopiva moottori. Toinen ensiesittelyssä oleva kone on 2 600 kilogrammaa painava pienkuormaaja Kubota RT260-2.

Kutepa Rubber Service Oy C95

Kutepa Rubber Service esittelee työkoneiden rengaspinnoitusta ja -korjausta. Osastolla on esillä myös pinnoitettuja renkaita. Yrityksen mukaan pinnoitus- ja korjausmenetelmillä renkaan alkuperäinen kantavuus- ja nopeusluokitus säilyvät ennallaan. Pinnoitettu rengas on kestävyydeltään uuden renkaan veroinen. Materiaalikulu on kuitenkin pienempi. Pinnoitusprosessissa käytetään alle puolet uuden renkaan valmistuksessa käytettävästä energiasta ja luonnonvaroista.

Kärcher Oy A175

Kärcher tunnetaan Suomessa ammattilaisten puhdistusratkaisuista, jotka ovat kattavan jälleenmyynti- ja huoltoverkoston kautta saatavilla kaikkialla Suomessa. Osastolla on esillä Kärcher-kuumavesi- ja kylmävesipainepesureita aina pienistä laitteista tehokkaisiin pesutrailereihin. Mukana on myös pesurobotti, joka on kehitetty betonin piikkaamiseen ultrakorkean vedenpaineen avulla. Osastolla voi tutustua myös märkä-kuivaimureihin sekä kuivajääpuhallusratkaisuihin.

Lametal Oy B43

Lametal Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi Stark-työlaitteita ammattilaisten käyttöön. Suunnittelun lähtökohtana ovat yrityksen mukaan ensiluokkainen toimivuus, kestävyys ja helppo liitettävyys peruskoneisiin. Kotimaisuus on lisäksi tärkeä osa Stark-työlaitteita, sillä kaikki tuotteet on suunniteltu, hitsattu, kokoonpantu ja testattu Suomessa.

Maxpossa esitellään uusia tuotteita, kuten HK 3600 HD -murskeen- ja hiekanlevitin sekä IBL-polanneterä. Uudistunutta valikoimaa edustavat myös esimerkiksi BSW-kauhaharja, WBU-siipikauha sekä kuusimetrinen Relax-U-aura.

Laskone Oy B92

Laskone maahantuo ja myy iDig-koneohjausjärjestelmiä. Langaton, helposti koneesta siirrettävä iDig on Laskoneen mukaan yksinkertainen ja kustannustehokas järjestelmä.

Leica Geosystems A/S A60

Leica Geosystems esittelee uuden modulaarisen hälytysjärjestelmän sekä semi-automaattisen 3D-koneohjausjärjestelmän kaivukoneeseen.

Lännen Tractors Oy A29

Lännen Tractors valmistaa korkealuokkaisia monitoimikoneita, joiden liikkuvuus ja monitoimisuus tekevät mahdolliseksi saavuttaa enemmän vähemmillä koneilla ja kustannuksilla. Lännen kehittämät ratkaisut lisäävät tehokkuutta, ympäristövastuusta tinkimättä. Valmistaja kertoo, että koneiden vankka, käyttöä kestävä rakenne sekä tehokas että monipuolinen työhydrauliikka mahdollistavat laajan työlaitevalikoiman ja ympärivuotisen urakoinnin monissa eri tehtävissä.

”Puhdas, turvallinen ja toimiva elinympäristö on hyvinvoinnin perusta. Me kaikki kannamme siitä vastuuta. Siksi rajalliset resurssit on syytä kohdentaa mahdollisimman viisaasti. Kehittämämme ratkaisut lisäävät tehokkuutta ympäristövastuusta tinkimättä. Uskomme, että älykkäiden ja monikäyttöisten ratkaisujen avulla pystymme parantamaan meidän kaikkien arkea”, todetaan Länneltä.

Machinecars B180

rhdr

Machinecars tarjoaa konevälitysmyyntiä ammattitaidolla. Yritys lupaa helppoa ja varmaa palvelua sekä hyvät markkinointikanavat. Maxpossa voi käydä osastolla vaikkapa tarjoamassa konetta myyntiin sekä tutustumassa myynnissä olevaan kalustoon.

Marakon Oy/Rambooms Oy A89

Marakon myy, vuokraa ja huoltaa rikotukseen, louhintaan, purkuun ja materiaalinkäsittelyyn tarkoitettuja laitteita. Osastolla on esillä Rammer- ja Soosan-iskuvasaroita, Rammer- sekä VTN-purku- ja materiaalinkäsittelylaitteita, OilQuick-pikakiinnikkeitä sekä Dipperfox-kantojyrsimiä. Lisäksi Marakon on mukana sähköistämässä työmaita. Maxpossa voi tutustua helposti siirreltäviin Kempower-latauslaitteisiin. Simulaattorissa voi testata, miten kova kivenrikkoja olet. Päivän paras rammeroija palkitaan.

Mense Oy B150

Mense esittelee osastolla vesistöjen kunnostukseen suunnitellun NK7-250 -niittokauhan, joka on valmistajan mukaan tehty kestämään kovaa työtä. Niitto- sekä leikkuujätteen keräys vaikka bioenergiaksi onnistuu samanaikaisesti. Esillä on myös RP-leikkurit neljässä eri kokoluokassa. Ne soveltuvat maisemoinnista linjanraivauksiin peruskoneluokissa 2-20 tonnia. Lisäksi seuraavia tuotteita on tarjolla: MER-kierukkavaihteet ja -asennussarjat, pikakiinnikkeet S30-S70 mekaanisella tai hydraulisella lukituksella, pyörivät monikanavaiset liittimet sekä syöttörullat ja raivauslisälaite harvesterikouriin. Messukävijöille on tarjolla myös erä turvajalkineita edulliseen kampanjahintaan.

MeramaTec Oy A143

MeramaTecin osastolla on esillä X lift -nostoapuvälineitä. Myös uutuustuotteita on luvassa.

Mesda-Finland Oy A101

Mesda-Finland Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen yritys, joka edustaa tela-alustaisia Mesdan murskaimia, seuloja ja kuljettimia Skandinaviassa ja Euroopassa. Osastolla on esillä Mesda MMS-2212 kaksitasoseula, joka on helposti ja edullisesti siirrettävä seula useiden eri lajikkeiden seulontaan. Sen siirto onnistuu helposti siirtolavalaitteistolla. Laite on suunniteltu ja valmistettu erottamaan roskat, erilaiset maa-ainekset, hiekan, soran tai jopa kiinteän jätteen tai rakennuksen purkumateriaaleja.

MotoCut Oy B149

Motocutin osastolla on esillä viimeisimmät Q- ja P-sarjan paalunkatkaisukourat. Kaivukoneisiin liitettävät paalunkatkaisukourat korvaavat perinteiset raskaat ja vaaralliset betonipölylle altistavat leikkuumenetelmät. Paalunkatkaisukouralla voidaan paalu katkaista ja myös siirtää pelkästään yhden käyttäjän toimesta, ilman erillistä apua. Se mahdollistaa nopeamman urakoinnin.

Novatron Oy A28

Novatron esittelee osastollaan tuoteperheensä viimeisimmät päivitykset. Messukävijä pääsee tutustumaan uuteen Xsite® MANAGE -pilvipalveluun sekä älykkääseen Xsite® PRO 3D -koneohjausjärjestelmään uudella LANDNOVA X -ohjelmistoversiolla varustettuna.

Osastolla on esittelyssä myös Novatronin 3D-Win-suunnitteluohjelma, jonka avulla voi helposti laatia, editoida ja tarkistaa rakennepinnat massanlaskentaan ja koneohjaukseen.

Priimarengas / Polarvulk Oy A125

Priimarengas tarjoaa premium-renkaita ja -palveluita vaativaan ammattikäyttöön Etelä-Suomen alueella toimipisteissään tai työmailla. Yritys palvelee muun muassa maarakentajia, kuljetusliikkeitä, teollisuutta ja satamia.

Ramirent Oyj A140

Ramirentin osastolla luvataan olevan tuoteuutuuksia useissa eri tuoteryhmissä sekä uusia vähäpäästöisiä RamiGreen-koneita. Osastolla voi liittyä myös RamiKlubiin ja aloittaa tienaaminen vuokraamalla.

RealMachinery Oy A30

RealMachinery on mukana laajalla täyden palvelun tuote- ja palveluvalikoimalla. Doosanilta ovat esittelyssä muun muassa täysin uutena mallina kompakti pyöräalustainen kaivukone DX100W-7. Esillä on myös Doosanin dumpperivalikoimasta uusi DA45-7. Lisäksi tutumpien kaivukonemallien 7-sarjan versioista ovat näytillä DX140LCRD-7, DX235LCRD-7 sekä DX300LC-7. Doosaneiden lisäksi osastolla on esillä kattavasti myös muita RealMachineryn edustamia konemerkkejä (esim. Mecalac ja Ammann), unohtamatta konevuokrauksen, lisälaitteiden ja nostinmyynnin valikoimaa.

Rentti A39

Konepörssissä 4/2022 esitellyn uuden Casen E-sarjan ensimmäinen edustaja CX210E on osaston vetonaulana. Pitkäperäiset kaivukonemallit CX130E (14 t), CX160E (17,4 t), CX180E (18,5 t), CX210E (21,7 t), CX250E (25,4 t) ja CX300E (29,7 t) siirtyvät uuden päivityksen myötä Stage V -aikakaudelle. Moottorina on nyt FPT. Caselta on esillä myös muita kaivukonemalleja sekä pyöräkuormaajia, kaivurikuormaajia ja tiehöylä. Osastolla voi tutkailla myös McCloskeyn seuloja.

Rostek-Tekniikka Oy A11

S-80J_108_Medium Resolution

Messuilla julkaistaan Rostek-Tekniikka Oy:n uusi nimi, Hybeko AS. Yritys on pohjoismainen, valtuutettu Genie-maahantuoja ja -jakelija. Osastolla ovat esittelyssä Genien uudesta mikrosaksiperheestä mallit GS-1432m ja GS-1932m. Genie-henkilönostimista ovat esillä nivelpuominen Z-60DC ja suorapuominen ultrakevyt S-80J. Rostek-Tekniikka edustaa myös MSA Latchways -putoamissuojaintuotteita.

Sandvik Mining and Construction Finland Oy A81

Sandvik esittelee uusinta tarjontaansa urakointiteollisuudelle kattaen ratkaisut niin avolouhintaan, kalliorakentamiseen kuin kiviainestuotantoon. Osaston kantavana teemana ovat innovaatiot sekä alan tuottavuuden ja vastuullisuuden edistäminen kestävän kehityksen mukaisilla teknologioilla. Esittelyssä ovat uutuuslaitteet ja -palvelut digitaalisten ratkaisujen kera.

Secto Automotive Oy B80

Secto Rally Finlandin pääyhteistyökumppani Secto Konerahoitus tuo nähtäville sähkökäyttöisen Skoda Fabia R5 -ralliauton. Osastolla arvotaan rallipasseja tulevaan Secto Rally Finlandiin. Kuorma-autojen ja muun raskaan kuljetuskaluston sekä kaivukoneiden, metsäkoneiden ja muiden työkoneiden leasing saa Secton mukaan yrityksen taseen töihin ja tuo kassaan enemmän liikkumavaraa.

Oy SKF Ab C91

SKF esittelee osastollaan keskusvoitelujärjestelmiä ja järjestelmien päivittäiseen käyttöön liittyviä tuotteita, kuten täyttölaitteita ja voitelurasvoja. Voitelutuotteita on esillä kaikkiin ajoneuvotyyppeihin alkaen työlaitteisiin asennettavista voitelupatruunalla varustetuista voitelupumpuista ja jakajista aina raskaiden maarakennuskoneiden voitelujärjestelmiin. Kuorma-autoihin ja niiden päällirakenteisiin, perävaunuihin, nostureihin ja muihin työlaitteisiin on esillä laaja valikoima erilaisia oikean voitelun varmistavia SKF-voitelutuotteita.

SSAB B18

Esittelyssä on uuden sukupolven HARDOX® 500 TUF -kulutuslevy. Valmistajan mukaan se on kevyt ja tehokas kaivaa. Pienempi määrä terästä riittää. Osastolla voi nähdä, miltä 166 kilogrammaa kevyempi kauha näyttää. Osastolla on esillä asiakkaiden kauhoja. SSAB:n asiantuntijoiden kanssa voi päivittää kauhat tulevaisuuden tarpeisiin

ST1 Oy B90

St1:n yritysmyynti palvelee osastollaan Maxpossa. Messukävijät toivotetaan tervetulleiksi tutustumaan uusiin tuotteisiin ja samalle laittamaan yrityksen polttoaineasiat ajan tasalle.

Suomen Telakeskus Oy C121

Suomen Telakeskus tarjoaa kattavasti maarakennuskoneiden varaosia minikoneista aina kaivoskoneisiin asti. Muun muassa telaston ja hydrauliikan osat, lisävarusteet sekä voiteluaineet löytyvät myös verkkokaupasta aina, kun tarve tulee. Suuri varaosavarasto sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla ja verkkokaupasta ennen kello 14.00 tilatut osat pakataan vielä samana päivänä. Edellä mainituista asioista saa lisätietoa Suomen Telakeskuksen henkilökunnalta Maxpo-näyttelyssä.

Talhu Oy A69

Talhun tuotevalikoimaan on saatu uusia tulokkaita. Yksi uutuus on hollantilainen tela-alustainen henkilönostin Hyrax ATD 27.12. Hyraxin kompakti koko ja suuri nostokyky sekä -kapasiteetti luovat siitä Talhun mukaan monikäyttöisen nostimen haastaviinkin maastoihin.

Uutuutena Talhun edustuksessa ovat myös saksalaisen perheyrityksen valmistamat SPT-pumput, jotka tarjoavat laadukasta ja nykyaikaista pumpputekniikkaa monessa koossa ja suorituskyvyssä. SPT-pumppujen erilaiset mallit sekä korroosion- ja kulutusta kestävät materiaalit mahdollistavat myös erityisen vaativat ratkaisut.

Lisäksi uusina tulokkaina ovat Blastracin tuoteperheeseen kuuluvat pintakäsittelytuotteet, kuten sinkopuhaltimet, matonpoistajat ja jyrsimet.

Tamtron Oy Sb4

Tamtronin osastolla esitellään tarkat ja kestävät pyöräkuormaaja- ja materiaalinkäsittelykonevaa’at. Uutuutena ne ovat nyt yhdistettävissä samaan One Cloud -punnitustiedon pilvipalveluun kuin edistyksellinen One Scalex -mobiilipunnitusjärjestelmä, jonka saa liitettyä kaikkiin autovaakoihin, merkistä riippumatta. Lisäksi tämän vuoden uutuus on One Power Truck On-board -punnitusjärjestelmä, joka asennetaan ajoneuvon alustan ja korin väliin. Se mahdollistaa kuorman punnitsemisen jo heti keräyspisteessä sekä tiedon reaaliaikaisen siirtämisen One Cloud -pilvipalveluun ja sieltä integraation kautta suoraan vaikka laskutukseen.

Tana Oy B121

Tana tuo osastolleen VTana Shark -repijän. Valmistajansa mukaan sen avulla voi maksimoida jätteenkäsittelyn tehokkuuden ja minimoida käyttökustannukset. Se voidaan monipuolisesti optimoida erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten muoville, rakennusjätteille tai renkaille. Sen luvataan repivän vaikeimmatkin materiaalit ilman käyttökatkoja. Tana-repijän vuokraaminen on riskitön ja joustava vaihtoehto ilman suurempia investointeja. Tanalta luvataan, että koneen helppokäyttöisyys sekä -huollettavuus tekevät siitä joka päivä huolettoman ja luotettavan ratkaisun.

Tankkauspartio Oy B168

Tankkauspartion osastolla on esittelyssä polttoainesäiliöitä työmaille sekä myös tankkauskalustoa. Tarjolla myös messutarjouksia säiliöistä, arvontaa ja virvokkeita.

Tankkauspartio on Etelä-Suomen huolettomin palvelukokonaisuus työmaiden tankkaustarpeisiin. Palvelu niille, jotka tarvitsevat nopeaa ja luotettavaa tankkauspalvelua.

TSR / ELSITE Oy B110

TSR-Elsite valmistaa Suomessa ja maahantuo työmaan sähköistys-, valaistus- ja lämmityskalustoa sekä generaattoreita ja muuta työmaatekniikkaa. Laaja valikoima ja mahdollisuus räätälöidä tuotteita tekevät yrityksestä houkuttelevan kumppanin konevuokraamoille ja rakennusliikkeelle. Maxpossa yritys esittelee laajan valikoiman generaattoreita, generaattorivalomastoja sekä muuta työmaatekniikkaa kuten uppopumppuja sekä turvallisen säilytyksen- ja jätehuollon ratkaisuja.

Voestalpine High Performance Metals Finland Oy Ab / Uddeholm B94

Uddeholm aloittaa Combi Wear Parts -tuotteiden maahantuonnin. Maxpossa on esillä C-rex-patentoitu kynsijärjestelmä ja kauhansuojukset. Esillä on myös kattava valikoima laadukkaita ja kestäviä kulutusterästuotteita. Kulutusterästuotteet varastoidaan Vantaan Tuupakassa, josta niitä toimitetaan kaikkialle Suomeen lyhyellä toimitusajalla, pääsääntöisesti seuraavaksi työpäiväksi.

Volvo Construction Equipment Finland Oy A51

Volvo Construction Equipment Finland tuo osastolleen kaksi täysin uutta, poikkeuksellisen suurta Volvo FMX380 6×6 -huoltoautoa. Ensiesittelyssä on myös 50 tonnin painoluokkaan sijoittuva tela-alustainen kaivukone Volvo EC530E. Volvo lupaa sille entistä parempaa tuottavuutta ja hyvää polttoainetaloutta. Volvo CE panostaa kestävään kehitykseen ja siitä osoituksena on markkinoiden suurin sähkökäyttöisten koneiden mallisto. Electric Machine Management Application (EMMA) on täyssähkökäyttöisille koneille rakennettu uusi palvelu, jolla voidaan etänä tarkkailla muun muassa akun varaustasoa, jäljellä olevia työtunteja ym.


Maxpon lyhyt historia tästä.

Maxpo vuonna 2019
Lue seuraavaksi