Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2022 – Finncont

Muun muassa nestesäiliöitä ja kierrätyksen keräysastioita valmistava Finncont Oy esitteli Maxpossa työkoneiden polttoainehuoltoon soveltuvaa, 400 litran muovista IBC-pakkausta. Jerry2-nimen saanut säiliö soveltuu diesel- tai moottoripolttoöljylle. Se voidaan varustella myös AdBluen kuljetukseen.

Säiliössä on kaksi lukittavaa kantta. Toisen alla on täyttöpistooli neljän metrin letkulla sekä sähkökäyttöinen tankkauspumppu (12/24V), jonka tuotto on 30 tai 50 litraa minuutissa syöttöjännitteestä riippuen. Toisen kannen alla on noin 50 litraa säilytystilaa esimerkiksi AdBlue-kanistereille tai vaikkapa työkaluille. Lisävarusteena on saatavana digitaalinen tankkausmäärämittari.

Finncont Jerry2
Näkymä Finncontin tankkauskontin sisältä.


Jerry2:n ulkomitat ovat 960×1 180×680 millimetriä (PxLxK). Näin se mahtuu pakettiauton tai pickupin lavalle. Käsittely onnistuu trukilla tai nostoliinoilla. Paino tyhjänä 55 kilogrammaa. Käsittelyä tyhjänä helpottavat tukevat kahvat (4 kpl). Toki sitä voi nostella käsin täysinäisenäkin, jos papua vaan piisaa.

Nestesäiliön tilavuus on siis 400 litraa ja rakenteessa on loiskelevy. Täysinäisen säiliön kuljettamiseen ei vaadita ADR-tutkintoa. Jerry2:n messutarjoushinta oli 1 200 euroa (alv 0%).

Tankkauskontti vasemmalla ja oikealla muovinen polttoaineen varastosäiliö.


Lue seuraavaksi