Uutiset

Työkoneet

Matekolle lisää myyntivoimaa Ouluun

Harri Leppälä sai Ouluun avukseen kaksi vahvaa konekaupan ammattilaista, kun Matekolla aloitti syyskuun 20. päivä uusina konemyyjinä Pekka Karjalainen ja Teemu Ojalehto.

”Nyt on meillä hyvät miehet töissä. Tästä on hyvä jatkaa”, sanoo Harri Leppälä, joka on lupautunut tekemään Pekan ja Teemun kanssa konemyyntiä Matekolla vielä ainakin muutaman vuoden. Kolme vuotta sitten Ouluun avatuissa Matekon uusissa tiloissa työskentelee nyt 12 konealan ammattilaista.

Teemu Ojalehto, Harri Leppälä ja Pekka Karjalainen lupaavat löytää sopivan ratkaisun jokaiseen konetarpeeseen.

Oulussa sujuvaa kauppaa

”Sopivaa paikkaa kun tarjottiin, niin mikä ettei”, sanoo Pekka Karjalainen. Vuonna 1997 aloitin Oulussa Fintractorilla, jonka jälkeen olen ollut myös RealMachineryllä ja Telakoneella konemyyjänä. Matekolla on laaja valikoima pienestä konetyypistä isoon. Se on myyjälle mieleen.

Teemu Ojalehto on aikaisemmin toiminut Nivalassa 17 vuotta yrittäjänä maatalouskonekaupassa. Teemu luopui yrityksestään kaupan myötä aikaisemmin tänä vuonna. Muutaman kuukauden ”tuumailun” jälkeen tuli mahdollisuus päästä Matekolle konemyyjäksi. ”Ei sitä oikein osannut olla ilman konemyyntiä”, toteaa Teemu.

”Mateko on luotettava ja tunnettu toimija, jolla on tuotteet kunnossa ja asiallinen päämies. JCB:n tuotteille on Pohjois-Suomessa kysyntää”, sanovat Pekka ja Teemu yhteen ääneen.

Pohjoisemmassa Suomessa on hyvä vire konekaupassa ja urakoitsijoilla on töitä. Kysyntä on ollut vilkasta.
”Uusia myydään hyvin ja vuokrakoneita kysytään. Monesti vaihtokoneelle on lisäksi ostaja jo valmiina odottamassa”, kuvailee Harri Leppälä kaupallista tilannetta. Uskoa on markkinaosuuden kasvattamiseen vielä suuremmaksi pohjoisessa Suomessa.

Matekolla tehdään kauppaa silloin kun se asiakkaalle sopii. Harri, Pekka ja Teemu toivottavatkin kaikki uudet ja vanhat asiakkaat ostoksille heti kun sopiva aika siihen löytyy.


Lue seuraavaksi