Uutiset

Työkoneet

Mateko ja CE Rental uusissa tiloissa Pirkkalassa

Sekä Mateko Oy:lle että CE Rental Oy:lle on asiakaskeskeinen palvelu tärkeää ja siksi ne haluavat panostaa erityisesti jälkimarkkinointiin ja toimivaan palveluverkostoon. Pirkanmaa on myös kasvavaa ja potentiaalista aluetta Matekon ja CE Rentalin koko tuotesegmentille. ”Pyöräkuormaimien osalta Mateko on jo saanutkin hieman jalansijaa ja jatkossa tullaan panostamaan tosissaan myös kaivukonepuolelle tietyn markkinaosuuden saavuttamiseksi”, kertoi aluejohtaja Keijo Ojala. Pirkkalan lisäksi Matekolla ja CE Rentalilla on viisi muuta toimipistettä: Espoo, Muurame, Oulu, Seinäjoki ja Mikkeli sekä valtuutettuja huoltopisteitä lähes kolmekymmentä eri puolilla Suomea.

Matekon edustamiin JCB-tuotteisiin kuuluvat tela- ja pyöräalustaiset kaivukoneet, pyöräkuormaimet, kurottajat, kaivurikuormaajat, liukuohjatut kuormaajat, kurottavat trukit ja nopeat liikennetraktorit.

Uudet noin 1700 neliön toimitilat antavat hyvät edellytykset toiminnalle. Tilavissa, valoisissa ja uusilla työkaluilla ja -laitteilla varustetuissa huoltotiloissa huolletaan omien merkkien lisäksi myös muitakin merkkejä sekä tehdään uusien koneiden varustelut ja luovutushuollot. Tällä hetkellä asentajia on kolme korjaamopäällikkö Saku Aulamon lisäksi, mutta kaksi asentajaa tullaan rekrytoimaan vielä lisää. Myös uusille koneille on oma näyttely-/luovutustila Pirkkalassa. Varaosa- ja tarvikemyyntiä hoitaa Tomi Vesanen. Varaosapuoli myy myös työlaitteita.

Konemyynnin puolella asiakkaita palvelee JCB-tuotteiden osalta konemyyjä Jukka Vartola ja teknisestä tuesta vastaa Timo Järvenpää. CE Rentalin puolella toimivat myyntipäällikkö Chao Wang ja konemyyjä Timo Kallio, jotka hoitavat Sunward-kaivukoneiden ja liukuohjattujen pienkuormaimien, Clark- ja Heli-trukkien, Giant-iskuvasaroiden ja muiden kaivukonelisälaitteiden sekä Xilin-materiaalinkäsittelylaitteiden myynnin ja vuokrauksen.

Hallinnon osalta Pirkkalan uudessa toimipisteessä ovat toimitusjohtaja Juha Niemelä, aluejohtaja Keijo Ojala, myyntisihteeri Tuula Niemelä ja toimistoapulainen Linda Ryhänen.

Asiakaskeskeisen palvelukonseptin luomiseksi Mateko Oy sekä CE Rental Oy pyrkivät tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja muiden alan toimijoiden kanssa. Tällä hetkellä asiakkaita palvellaan uudessa toimipisteessä 7.00-16.60, mutta asiakkaiden tarpeiden mukaan aikaa tullaan muuttamaan.

www.mateko.fi

Miika Nyrö

 

 

 

Lue seuraavaksi