Uutiset

Työkoneet

Marttiini Metal Oy Miika Marttiinin omistukseen

Rovaniemellä toimiva Marttiini kallistajia, pyörittäjiä ja tiltrotatoreja valmistava ja myyvä konepajayhtiö siirtyy kokonaan Miika Marttiinin omistukseen.

Ilkka ja Miika Marttiini ovat 29.6.2019 tehneet keskenään Marttiini Metal Oy:n osakkeiden kauppaa koskevan sopimuksen, jolla Ilkka Marttiini myy Miika Marttiinille omistamansa Marttiini Metal Oy:n osakkeet. Kaupan jälkeen Miika Marttiinista tuli yhtiön pääomistaja 100 prosentin omistuksella.

”Olen helpottunut ja hyvin tyytyväinen järjestelyihin, jotka varmistavat Marttiinin yritystoiminnan jatkumisen sukupolvelta toiselle”, toteaa Ilkka Marttiini.

”Olen erittäin tyytyväinen. Pääsemme kehittämään Marttiini Metal Oy:n toimintaa hyväksi todetuilla arvoilla myös jatkossa. Nyt oli oikea aika tähän järjestelyyn”, sanoo Miika Marttiini. Miika Marttiini siirtyy samalla yhtiön toimitusjohtajaksi, ja joulukuussa 2018 yhtiöön nimitetty toimitusjohtaja Marko Mylläri jättää yhtiön toimitusjohtajan tehtävät. ”Olemme Miikan kanssa sopineet kyseisen järjestelyn useiden keskustelujen jälkeen. Yhtiön toimintakyky on kehittynyt merkittävästi kuluvan vuoden aikana, ja tästä on hyvä jatkaa vielä parempaan”, toteaa Marko Mylläri. Samalla Mylläri toteaa, että yhtiö panostaa jatkossa edelleen tuotannon kapasiteetin kasvuun sekä vahvaan tuotekehitykseen uusien tuotteiden osalta. Näistä tullaan tiedottamaan lisää jatkossa.

Marttiinin omasta myynnistä vastaa jatkossa Miika Marttiini ja hänet tavoittaa myös loma-aikaan; miika.marttiini@marttiinimetal.fi ja puhelimitse 040 0197 290. Lisäksi nykyinen jälleenmyyjäverkosto jatkaa tuotteiden myyntiä eri puolilla Suomea.

Yrityksen huolto- ja varaosapalvelu toimii myös kesän aikana ja on valmiina palvelemaan. Huollon yhteystiedot löytyvät yrityksen verkkosivuilta.

Lue seuraavaksi