Uutiset

Työkoneet

Marko Tourunen Marakon Oy:n tekniseen myyntiin

Marakonin myyntitiimissä teknisenä myyjänä on aloittanut Marko Tourunen. Elokuussa pestiinsä astunut mies toi Markonin nimitysuutisen mukaan yritykseen valtavan määrän kokemusta ja vahvaa tietotaitoa, jolla hän auttaa asiakkaita löytämään heille sopivat ratkaisut.

”Työskentelin viimeiset 14 vuotta Marakonin jälleenmyymiä Rammereita valmistavalla Sandvikilla. Useamman vuoden toimin Sandvikilla tuotekehitysasentajana ja viimeiset kuusi vuotta työskentelin tuotetuen tiimissä, joka vastasi kansainvälisten asiakkaista”, kertoo Marko.

Hänellä on teknisen alan koulutuksen lisäksi monipuolinen työkokemus myös maarakennusalalta ja aina kaivukoneen ohjaamosta asti. Marakonin kanssa Marko on jo aiemman työn puitteissa tehnyt yhteisiä työkeikkoja ja ollut mukana Marakonin messuosastoilla.

”Uskon, että monipuolinen työkokemukseni auttaa meitä löytämään asiakkaillemme tuottavat ratkaisut. Oikean vasaran tai lisälaitteen valintaan vaikuttaa moni asia, kuten työkohteen asettamat vaatimukset sekä kuinka säännölliseen tai raskaaseen työhön työkalua haetaan”, Tourunen summaa ajatuksiaan uudesta työroolista.

”Marakonin tuotteet olivat pääsääntöisesti tuttuja, mutta uuttakin olen päässyt oppimaan. Työtehtäväni ovat entistä monipuolisempia ja tekninen myynti pitää sisällään paljon erilaisia tehtäviä, kuten hinnoittelua ja tarjousten tekemistä. Teknisen osaamiseni ja työkokemukseni tarjoaa mahdollisuuden myös osallistua kentällä tapahtuvaan työhön”, jatkaa Marko.

”Marakonilla on kannustava ja avoin työilmapiiri. On ollut hienoa kokea heti alusta asti, että oman äänen saa kuuluviin ja tekemiseeni luotetaan.”

Vapaa-ajalla Markon löytää todennäköisimmin jalkapallo- tai yleisurheilukentän laidalta valmentamassa junnuja huippusuorituksiin. Omalla ajalla Marko lähtee kalaan tai rakentelee ja rassaa autoja ja muita laitteita.

Lue seuraavaksi