Uutiset

Työkoneet

Mansen Mörinät Rotatorilla

Rotatorin Pirkkalan toimipisteessä on esillä monipuolisesti koneita ja laitteita johtavilta konevalmistajilta. Pihamaalta löytyy mielenkiintoisia uutuuksia kuten Hitachi ZX135USL-6 metsämallin kaivinkone, Avidbots siivousrobotit, DINO 230VT autoalustainen henkilönostin, Merlinum sähkötrukit sekä Metson LT200HP kartiomurskain.

Tapahtumassa edustettuina ovat Rotatorin kaikki tuotteet kuten Hitachin ZX-6 sarjan kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat, Bomagin maantiivistyskalusto, Furukawan iskuvasarat ja purkutyökalut, Merlo-kurottajat, UniCarriers trukit sekä JLG ja DINO henkilönostimet. Rotarent esittelee kattavaa konevalikoimaansa, jossa viimeisimpänä lisäyksenä on Bellin dumpperit ja Metson kompaktit murskaimet ja seulat. Lisäksi esillä on laaja kattaus huollettuja vaihdokkeja kaikista koneryhmistä ja kokoluokista.

Jälkipalvelut tarjoavat Mörinäpäivien ajan ainutlaatuisia varaosa- ja huoltotarjouksia. Perinteinen rompetori on myös täynnä mielenkiintoista ostettavaa. Asiantuntijat ovat paikalla kertomassa koneista ja palveluista, joten tule rohkeasti kysymään!

Mukana on noin 30 yhteistyökumppania, jotka esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan Rotatorin ulko- ja sisätiloissa. Sekä asiakkaiden että järjestävän tahon viihtymisen varmistavat makkaranpaistopiste sekä ruoka- ja kahvitarjoilu. Konekentälle on varattu koeajoa niin isommille kuin pienille kuljettajille. Tapahtuman juontajana toimii molempina päivinä Janne Porkka.

Yhteistyökumppaneina mukana mm: Bike & Boat World Oy, Dynaset Oy, Finncont Oy, Geolaser, GEOS OM-Tekniikka Oy, Ham-Re Oy, Kaha Oy, Kivirock, KoneJare Oy, Metsätyö Oy, Migmen Oy, MultaVEX Oy, Novatron Oy, Orapi Nordic Oy Ab, Oy Fodio Ab, Oy SKF Ab, RealTools Oy, REMU Oy, Rototilt Oy, Rotozi Oy, SITECH Finland, SMP Parts AB, Suomen Elektrolind Oy, Euromaster, Suomen Hyötyajoneuvokeskus Oy, Tamrex Oy, Tamtron Oy, Truck Masters Finland Oy

Lue seuraavaksi