Uutiset

Työkoneet

Makupaloja Mansen Mörinöiltä (osa1)

Tämän vuoden Mansen Mörinät oli jälleen erittäin onnistunut tapahtuma ja varsinaisia järjestäjiä tapahtumassa oli lähes 60 ja kaikkiaan tapahtumassa oli mukana yli 200 eri raskaskone- ja kuljetusalan toimijaa tuotteineen. Kävijöitä tapahtumassa on vieraili yli 15 000. Tässä poimintoja tapahtumassa esitellyistä uutuustuotteista ja -palveluista!

KH-Koneet esitteli uuden Brock-imulakaisuauton

Mansen Mörinöiden eräs vilkkaimmista kohteista oli tänäkin vuonna KH-Koneet Oy:n toimipiste Pirkkalassa, jossa esillä oli kattava valikoima kaivukoneita, kuormaimia, kurottajia ja muita raskaan alan huipputuotteita sekä palveluita.

Uutuutena KH-Koneet esitteli Mörinöillä Fuso Canterin alustalle rakennetun Brock VS4 -imulakaisuauton. Kovaan työhön tarkoitetussa Brockisssa on neljän kuution likasäiliö sekä iso vesisäiliö. Brockin tehokkuudesta huolehtivat keskiharja sekä molemman puoleiset sivuharjat ja imulaitteisto. Ohjaus tapahtuu oikealta puolelta ja helppoutta tuo automaattivaihteisto. Brock-mallisto on erittäin tarkoin räätälöitävissä työtehtävien mukaan ja saatavilla on myös täyssähköinen versio.

Koneyksikölle Marakon-edustus

Uusien ja käytettyjen maarakennuskoneiden sekä kuorma-autojen asiantuntija Koneyksikkö Oy:n tuotevalikoima ottaa merkittävän askeleen, kun Takeuchi– sekä Hidromek -kaivukoneiden rinnalle saapuu Marakonin laaja ja laadukas tuoteperhe. Koneyksikön kautta saataville tulevat esimerkiksi Rammer-iskuvasarat sekä purkualan tuotteet ja kaikki tuotteet ovat myös vuokrattavissa. Turvallisuutta hankintoihin tuovat puolestaan Koneyksikön kanssa samassa pihapiirissä toimivan Heavy-Sepät Oy:n hoitamat huolto- ja korjauspalvelut.

Voitelukeskuksen tuotevalikoima kasvaa

Voitelukeskus Tonttila Oy Ltd on tunnettu kattavasta voitelualan tuotevalikoimastaan, jossa laadukkuus kohtaa ammattitaitoisen ja nopean palvelun. Tämän vuoden Mansen Mörinöillä esiteltiin Tonttilan valikoiman uusin laatutuoteperhe, kun saksalaisen Mannolin laaja repertuaari liittyy kattaukseen. Mannol valikoimaan kuuluu esimerkiksi moottoriöljyjä, vaihteistoöljyjä, ruohonleikkuriöljyjä, hydrauliikkkaöljyjä, ketjuöljyjä, traktorin öljyjä, maatalouden yleisöljyjä, vaseliineja, laakerirasvoja, AD-blueta, lasinpesunesteitä sekä pakkasnesteitä.

Läntmannen Agrolta uutta nosto- ja kuljetusvoimaa

Läntmannen Agro esitteli Mansen Mörinöillä jälleen runsaasti uutuustuotteita jo valmiiksi erittäin kattavaan konevalikoimaansa. Merkittävämpiä uutuuksia oli esimerkiksi täyssähköinen Weidemann 1190E -pienkuormain, jonka 7,5 tunnin toiminta-aika riittää työpäivän tarpeisiin raskaammissakin työtehtävissä. Uutuuden 48 voltin litiumioniakku on saatavissa kolmena eri tehokkuutena, jotta toiminta- ja latausajat voidaan mukauttaa optimaalisesti käyttötarkoitusten mukaan. Valittavissa on kolme huoltovapaata litiumioniakkua: vakiona on 14,1 kWh:n akku ja lisävarusteena on saatavissa 18,7 kWh:n ja 23,4 kWh:n akut. Lisäksi vakiovarustukseen kuuluu mukana tuleva 3 kW:n latauslaite. Lisävarusteena on valittavissa mukana tuleva toinen 3kW:n latauslaite, joka nostaa lataustehon 6 kW:iin. Tämä mahdollistaa keskisuuren ja suuren akun nopean lataamisen.

Läntmannenin kuljetusvoimaa edusti Mörinöillä puolestaan MPH Lavetti 21, joka on erittäin kestävä, siinä on hydrauliset jarrut sekä erillinen käsijarru. Ajosillat on valmistettu erikoislujasta teräksestä ja niiden myötölujuus on 650 MPa. Kuvassa lavetin kyydissä on hydraulinen MPH-jatkopuomi, joka helpottaa esimerkiksi ruoppausten suorittamista.

Lue seuraavaksi