Uutiset

Työkoneet

Makupaloja Mansen Mörinöiltä (osa 2)

Tämän vuoden Mansen Mörinät oli jälleen erittäin onnistunut tapahtuma ja varsinaisia järjestäjiä tapahtumassa oli lähes 60 ja kaikkiaan tapahtumassa oli mukana yli 200 eri raskaskone- ja kuljetusalan toimijaa tuotteineen. Kävijöitä tapahtumassa on vieraili yli 15 000. Tässä poimintoja tapahtumassa esitellyistä uutuustuotteista ja -palveluista!

Leicalta tarkkuutta ja turvallisuutta

Leican ohjelmistot sekä mittalaitteet ovat ammattilaisten suosiossa maailmanlaajuisesti ja niitä hyödynnetään monipuolisesti esimerkiksi rakentamisen, liikenteen, energiantuotannon sekä maatalouden parissa.  Mansen Mörinöille Leica oli tuonut näytille esimerkiksi Leica PA10 -henkilökohtaisen työturvalaitteen, joka on erinomaisen järkevä sijoitus turvallisuuteen.

PA10 tarjoaa kolme konfiguroitavaa hälytysetäisyyttä koneen tai ajoneuvon ympärillä ja varoittaa tunnistetta käyttävää jalankulkijaa äänimerkein, visuaalisin merkein ja värinällä. Koneenkäyttäjää tai kuljettajaa varoitetaan puolestaan visuaalisin ja äänimerkein ja näin luodaan turvallisempi työympäristö. PA10 -yksiköiden akut kestävät yhdellä latauksella 11 tuntia ja tunnisteyksikköjen sijoitusten avulla voi suojella myös arvokasta laitteistoa.

Ramudden esitteli uuden tieliikennekaiteen

Ramudden on tunnettu ​​työturvallisuusratkaisujen erikoisosaaja, jonka tuotteita käytetään esimerkiksi tietöissä, rakennustöissä, rautatierakentamisessa sekä muissa infrastruktuuriprojekteissa. Tänä vuonna Ramudden esitteli Mansen Mörinöillä uuden Svea-tieliikennekaiteen, joka on valmistettu betonista ja teräksestä. Kaide on erittäin helppo asentaa, sillä elementit liitetään toisiinsa suoraan ilman välikappaleita. Kaiteen korkeus on 824 mm, leveys 450 mm, pituus 2850 mm ja sen paino on 1280 kiloa.

Stonepower kehittää tuotteita sekä palveluita

Kallioporakoneiden erikoisosaaja Stonepower oli tuonut Mansen Mörinöille kattavan valikoiman alan huipputuotteitaan. Huomiota herätti esimerkiksi Stone Spider -poravaunu, jonka alavaunu on uudistettu asiakastoiveiden mukaisesti. Stone Spiderissa tehokkuus yhdistyy mataliin käyttökustannuksiin ja laajalla lisävarustevalikoimalla koneen voi räätälöidä tarkoin omien työtehtävien mukaisesti. Stonepower on myös laajentanut huoltopalveluitaan ja Kokemäen, pääkaupunkiseudun sekä Tampereen huoltopisteet takaavat nopeat palvelut asiakaskunnalle. Huomionarvoista on myös Stonepowerin tarjoama lainaporamahdollisuus kiireellisimmissä tapauksissa.

Splitstone Octagon Horizon -vaakakiilauslaite

Kirnuvuori Oy:n valmistamat Splitstone-tuotteet ovat löytäneet markkinansa hydraulisten kivikiilojen parissa. Mansen Mörinöillä esiteltiin uutta mielenkiintoista zoom-toiminnolla varustettua Splitstone-vaakakiilauslaitetta. Laitteen porareiän koko on 51 mm, minimiporaussyvyys 900 mm, kiilaussyvyys 500 mm ja killan sekä syöttölaitteen kokonaispaino on noin 500 kiloa. Hydraulipainevaatimus toimilaitteelle on minimissään 200 baaria ja virtausta vaaditaan vähintään 35 l/minuutti.

Lue seuraavaksi