Uutiset

Työkoneet

Mainos – Voit rahoittaa pienkonehankintasi myös pikalainalla

Oletpa sitten yrittäjä, tai tavallinen kuluttaja, pienkoneet ja muut isommat yksittäishankinnat vaativat usein pientä lainarahaa. Kun rahoituksen tarve on vain muutamia tuhansia, tai kymmeniä tuhansia euroja, voivat netistä haettavat pikalainat olla myös osa ratkaisua.

Verkosta haettavat pikalainat ovat säilyttäneet suosionsa Suomessa. Suoraviivainen hakuprosessi ja mahdollisuus saada laina heti tekevät verkosta haettavasta pikalainasta houkuttelevan vaihtoehdon tilanteisiin, joissa lisärahoitusta tarvitaan nopeasti. 

Vaikka verkosta haettavat pikalainat eivät sovellu pääasialliseksi rahoitustavaksi suurten työkoneiden hankinnassa, soveltuvat ne kuitenkin erilaisiin lyhyen aikavälin rahoitustarpeisiin erinomaisesti, kunhan lainaaja osaa valita lainoittajan oikein.

Suomessa toimiva Lainaa-helposti -lainavertailupalvelu auttaa tärkeän lainapäätöksen tekemisessä. Lainavertailupalvelun avulla tarjolla olevia pienlainoja on helppo vertailla oman rahoitustarpeen ja takaisinmaksukyvyn mukaisesti. Jokaisella lainoittajalla on omat lainaehtonsa ja Lainaa-helposti -palvelun kautta yleiset lainaehdot on helppo käydä läpi ilman aikaa vievää selvitystyötä.

Netistä haettavat pikalainat sopivatkin parhaiten yllättäviin tilanteisiin, joissa pankista saatavan rahoituksen saaminen veisi liikaa aikaa ja vaivaa suhteessa rahoituksen tarpeeseen.

Jokainen lainapäätös tulee kuitenkin tehdä tarkasti harkiten ja tässä lainavertailupalvelu on hyvä ensimmäinen askel: vertailemalla tarjolla olevia luottoja kuluttajat ja yrittäjät voivat löytää itselleen mahdollisimman edullista lainarahaa sopivalla takaisinmaksuajalla.

Pienlainat sopivat erityisesti varaosien, korjausten, sekä pienempien laitteiden rahoittamiseen.

Pikalainan hakeminen ei vaadi erityistoimia

Pikalainan hakeminen ei poikkea vaatimuksiltaan perinteisestä pankkilainasta. Hakijan on oltava vähintään täysi-ikäinen, Suomessa pysyvästi asuva, luottokelpoinen henkilö.

Itse hakuprosessi on nopea ja vaivaton ja lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Lainarahat siirretään hakijan tilille vuorokauden sisällä tai jopa muutamassa minuutissa. Pikalaina ei vaadi vakuuksia tai takaajia, joka näkyy osin hieman korkeampina korkoina, perinteisestä pankista haettavaan lainaan verrattuna.

Takaisinmaksuajat vaihtelevat kuukaudesta jopa viiteentoista vuoteen asti, mutta pidempiaikaisten lainojen kohdalla on järkevää laskea lainan kokonaiskustannukset tarkasti etukäteen. Tämän vuoksi lainalaskuri on erinomainen työkalu lainavertailun ohella.

Kun lainaamisen kokonaiskustannukset ovat itselle selvät, ovat pikalainat helppo tapa rahoittaa pienkoneiden hankinta tai suurempien työkoneiden korjaukset, eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään lainakulujen suhteen.

Artikkeli on Lainaa helposti -vertailupalvelun tuottamaa kaupallista sisältöä.​

Lue seuraavaksi