Uutiset

Työkoneet

Mainos – Rahoita pienkonehankintasi nettilainalla

Tavanomaisten pihakoneiden, kuten ruohonleikkureiden ja pienten kaivureiden, hankinta vaatii usein lainarahaa. Lainan tarve ei useinkaan ole monia tuhansia euroja, jolloin myös nettilainat kannattaa ottaa vertailuun mukaan.

Pienlainojen kohdalla hyvä ajatella niiden etuja, heikkouksia ja käyttötarkoitusta. Suurten työkoneiden hankinnassa verkosta saatavat pienlainat eivät sovellu ensisijaiseksi rahoitusvälineeksi. Verkosta haettavat lainat soveltuvat kuitenkin erilaisiin lyhyen aikavälin rahoitustarpeisiin erinomaisesti, kunhan lainaaja osaa valita pankkinsa oikein.

Esimerkiksi tanskalaisen Matchbanker sivuston kautta tarjolla olevia pienlainoja on helppo vertailla oman rahoitustarpeen ja takaisinmaksukyvyn puitteissa. Jokaisella lainantarjoajalla on omat lainaehtonsa ja Matchbankerin kautta yleiset lainaehdot on helppo käydä läpi ilman aikaa vievää tutkimustyötä.

Nämä pienlainat sopivat parhaiten siltalainoiksi yllättävissä tilanteissa, joissa pankista saatavan rahoituksen saaminen veisi liikaa aikaa ja vaivaa suhteessa rahoituksen tarpeeseen. Vertailemalla tarjolla olevia luottoja voivat kuluttajat ja yrittäjät onnistua löytämään itselleen mahdollisimman edullista lainarahaa sopivalla takaisinmaksuajalla.

Pienlainat sopivat erityisesti varaosien, korjausten, sekä pienempien laitteiden rahoittamiseen.

Lainan hakeminen verkosta
Pienlainojen hakeminen verkosta on verrattain nopeaa ja vaivatonta kun vertailukohteena ovat perinteiset pankista nostettavat luotot. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia, takaisinmaksuajat ovat joustavampia ja rahat saapuvat tilille vuorokauden sisällä tai jopa muutamassa minuutissa. Useimmissa tapauksissa vakuuksia ja omaa pääomaa ei edes tarvita lainan nostamiseksi.

Luottotietojen on oltava kunnossa lainan saamiseksi, maksuhäiriömerkintä käytännössä estää hyväksytyn luottopäätöksen saamisen Suomessa.

Itse lainaprosessi on varsin mutkaton. Rahaa hakiessa tarvitaan omat yhteys-, tili- ja luottotiedot, joiden avulla joustavaa luottoa tai pidempiaikaista lainaa saa nostettua lähes välittömästi. Lainojen ehdot ja rahan saatavuus vaihtelevat tietysti lainantarjoajien välillä, mutta yleinen vaivattomuus määrittää verkon pienlainoja.

Takaisinmaksuajat vaihtelevat kuukaudesta jopa viiteentoista vuoteen asti, mutta pidempiaikaisten lainojen kohdalla korkokulut voivat kasvaa sietämättömiksi. Tämän vuoksi lainojen ehtojen vertailu onkin tärkeää.

Kunhan korkokulut ovat itselle selvät, ovat pienlainat helppo tapa rahoittaa pienkoneiden hankinta tai suurempien työkoneiden korjaukset.

Artikkeli on Matchbankerin tuottamaa kaupallista sisältöä.

Lue seuraavaksi