Uutiset

Työkoneet

Machinery on Tsurumi-pumppujen uusi edustaja Suomessa

Machinery Oy on solminut edustussopimuksen Tsurumi Manufacturing Co., Ltd.:n kanssa. Edustus koskee Tsurumin valmistamien työmaa-, jätevesi-, liete- ja polttomoottoripumppujen maahantuontia ja myyntiä sekä varaosa- ja huoltopalveluita. Edustus on tervetullut lisä Machineryn jo olemassa olevaan rakennuskone- ja palveluvalikoimaan. Machinery aloittaa Tsurumi-pumppujen myynnin 1.6.2020 alkaen.


Tsurumi on perustettu vuonna 1924 Japanissa, Osakassa. Perustamisesta lähtien Tsurumi on keskittynyt tuotekehityksessään edistyksellisten vedenkäyttöjärjestelmien luomiseen ja jatkokehittämiseen. Kiotossa sijaitseva tehdas valmistaa vuodessa noin miljoona pumppua eri käyttötarkoituksiin. Tsurumin pumput ovat maailmalla tunnettuja niiden kestävästä laadusta sekä laajasta valikoimasta. Niitä käytetään muun muassa kaivos- ja tunnelitoiminnassa, rakentamisessa sekä tehdastoiminnoissa.

Tuotekehityksessään Tsurumi keskittyy pitämään pumput laadukkaina ja helppoina huoltaa. Lopputavoitteena on loppukäyttäjän omien kustannusten vähentäminen.

“On mahtavaa aloittaa yhteistyö Suomessa Machineryn kanssa. Machineryllä on paljon kokemusta rakennusalan vedenpoistosta. Machineryn ja Tsurumin yhteistyön tavoitteena on asiakaspalvelun kehittäminen Suomessa”, kommentoi Birger Schmidt, Tsurumin Euroopan myynti- ja markkinointipäällikkö.

Tsurumi Pumps – Stronger for Longer

Tsurumi-pumppujen ominaisuuksia:

  • Ainutlaatuinen patentoitu öljynostin, joka pidentää pumpun huoltoväliä ja käyttöikää
  • Veden tiiviisti ulkopuolelle sulkeva tiivistysholkki
  • Kaksinkertainen mekaaninen akselitiiviste, jonka seurauksena pumput kestävät hyvin pumppauspainetta ja veden tihkuminen moottoriin on estetty
  • Jatkuva käyttö kuivakäynnillä
  • Erityiskestävä pumpun kotelo- ja juoksupyörä
  • Laadukkaat akseli- ja kuulalaakerit mahdollistavat pumppujen käytön myös vaakatasossa pumpun ollessa kokonaan upotettuna

”Olemme iloisia, että saamme Tsurumin mukaan Machineryn valikoimaan. Lisäys antaa meille uusia mahdollisuuksia kasvattaa asiakaskuntaamme eri teollisuuden aloilla. Tsurumin pumppuvalikoima täydentää nykyistä tuotevalikoimaamme muun muassa maarakentamisen ja kaivosteollisuuden piirissä”, kommentoi Machineryn rakentamisen toimialajohtaja Kari Setälä.


Lue myös: Sany-maarakennuskoneet Machinery Oy:lle


Lue seuraavaksi