Uutiset

Työkoneet

Lisää tuotteita Steelwristiltä

Steelwrist laajentaa tuotemallistoaan minikaivukoneiden kanssa käytettävillä, valurunkoisilla TCX-kallistuvalla liittimellä sekä S30-pikakiinnikkeellä.

Monipuolisempien ratkaisujen kysyntä jatkaa kasvuaan myös hyvin pienien, alle kahden tonnin painoisten kaivukoneiden osalta. Niihin tarkoitettujen tuotteiden on oltava paitsi monipuolisia, myös kestäviä ja kustannustehokkaita. Steelwristin tuotevalikoima kasvaa nyt täysin valetuilla TCX S30-180- ja S30-180-tuotteilla. Molemmat mallit voidaan varustaa mekaanisella tai hydraulisella pikalukituksella asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Steelwrist esitteli ensimmäisen valuteräksisen kiinnikkeen vuonna 2012. Nykyään niitä on käytössä jo tuhansia ympäri maailman. Valurakenteiden edut tiedetään, ja ne ovat ylivertaiset verrattuna hitsattuihin rakenteisiin. Lisäksi TCX-kallistuva liitin ja S30-pikakiinnike varustetaan etutapin turvakoukulla, joka täyttää uuden turvallisuusasetuksen. Kallistuvassa liittimessä on turvallinen pikakiinnikeratkaisu sekä kallistustoiminto, jotka yhdessä tekevät kaivukoneesta monipuolisemman käyttää.

Asennus on helppoa ja matalarakenteinen TCX on kevyt. Se sopii 0–2 tonnin kaivukoneisiin, ja on saatavana myös S30-pikakiinnikkeellä, sekä mekaanisena että hydraulisena. TCX korvaa tuotevalikoimassa TMX-kallistuvan liittimen. S30-pikakiinnike ja TCX-kallistuva liitin ovat valettuja, rakenteeltaan hitsaamattomia. Se mahdollistaa kiinnikkeiden suuret kosketuspinnat ja optimoidun materiaalin paksuuden. Näin rakenteesta saadaan erittäin kestävä ja käyttöiältään pitkä.


Lue seuraavaksi