Uutiset

Työkoneet

Liika hikoilu voi rajoittaa elämää

Tuoreen kyselyn mukaan jopa 70 % suomalaisista pitää hieltä haisevia ihmisiä epäsiisteinä. Miehistä yli 40 % kokee hien lisäävän epävarmuutta ja sitä kautta jopa rajoittavan sosiaalista elämää. Kyselyyn osallistui 1 000 suomalaista. Näihin tarpeisiin Triple Dry tuo markkinoille uuden Triple Dry Active Men -antiperspirantin, jonka vaikutus tehostuu hikoillessa.

Hikoilu on luonnollinen ja elimistölle välttämätön keino säädellä kehon lämpötilaa. Fyysisen rasituksen ja kuumuuden lisäksi hikoilua voivat lisätä myös monet muut, hyvinkin arkiset asiat, kuten stressi, pelko, nolostuminen, tietyt lääkkeet tai voimakkaasti maustetut ruoat.

Vaikka miehet tuntuvat suhtautuvan hikoiluun jonkin verran naisia rennommin, liikahikoilu on kiusallinen ongelma, joka voi pahimmillaan rajoittaa myös sosiaalista elämää. Noin joka kolmas mies kertoi hikoilevansa enemmän kuin haluaisi ja yli 40 % miehistä kertoo hikoilun lisäävän omaa epävarmuuttaan.

Vaikutus tehostuu hikoillessa

Arjen kiireisiin ja jännittäviin tilanteisiin Triple Dry tuo markkinoille uuden Triple Dry Active Men -antiperspirantin, joka on raikkaan miehekkäältä tuoksuva versio jo saatavilla olevasta naisten Triple Dry Active Women Fragrance -antiperspirantista.

Uuden teknologian ansiosta Triple Dry Active Men -antiperspirantin vaikutus tehostuu hikoillessa, ja siksi se soveltuu erityisesti voimakkaasta hikoilusta kärsiville, töissä ja vapaa-ajalla paljon liikkuville tai esimerkiksi stressaavassa työympäristössä työskenteleville miehille. Triple Dry Active Men -antiperspirantit mukautuvat kehon lämpötilaan ja antavat lisäsuojaa silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Antibakteeriset Triple Dry -tuotteet supistavat hikirauhasia ja rajoittavat näin bakteerien toimintaa. Tämä ehkäisee sekä hien että hajun muodostumista, jolloin kuiva ja raikas olo säilyy koko päivän. Triple Dry Active Men -antiperspirantti on alkoholiton ja sen hellävarainen koostumus sisältää hoitavia ainesosia, kuten glyserolia ja allantoiinia, jotka vähentävät ihoärsytystä.

Vaikutus syntyy nukkuessa ja säilyy jopa 72 tuntia

Koska kehon lämpötila vaihtelee vuorokauden eri aikoina, Triple Dry -antiperspiranttia suositellaan lisättäväksi iltaisin peseytymisen jälkeen noin 2–4 iltana viikossa. Antiperspirantti imeytyy iholla tehokkaammin nukkumisen aikana, sillä hikirauhaset toimivat silloin vähemmän aktiivisesti kuin päivällä. Aamulla Triple Dry -antiperspiranttia ei tarvitse lisätä uudelleen suihkun jälkeen, vaan sen pitkäaikainen vaikutus säilyy jopa 72 tunnin ajan. Päivisin voi huoletta käyttää lisäksi omaa suosikkituoksua tai partavettä.

Triple Dry -tuotteet ovat saatavilla apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista.

Lue seuraavaksi