Uutiset

Työkoneet

Lehdolle kaksi isoa liikuntahallihanketta

Lehto Groupin tytäryhtiö Lehto Tilat oy on rakentamassa Äänekoskelle 4 000 neliömetrin kokoista monitoimihallia, sekä Ouluun Myllytullin alueelle liikuntahallin laajennusta (1 500 m2) Ammattiopisto Luovin tiloihin.

”Molemmat hallit rakennetaan Lehdon liikuntaportfolion mukaan, jossa Lehto rakentaa hallit vuokratonteille viimeisintä talotekniikkaa ja etäohjautuvaa automaatiota hyödyntäen, vuokraa tilat esimerkiksi kunnille, kaupungeille ja urheiluseuroille ja antaa lopuksi vielä rakentajan takuun”, kertoo Lehto Toimitilojen johtaja Jaakko Heikkilä.

Äänekosken monitoimihalli on suunniteltu kattaville sisäpelitoiminnoille ja se mahdollistaa mm. SM-sarjatasoisten pelien pelaamisen. Monitoimihallissa voi järjestää myös erilaisia messuja, tapahtumia ja viihdekonsertteja, koska katsomoon mahtuu jopa 1 300 katsojaa. Lisäksi rakennukseen tulee kuntosali, kahdeksanratainen keilarata sekä ravintola- ja kahvilapalvelut. Monitoimihalli valmistuu keväällä 2019.

”Olemme hakeneet monitoimihallille ja kiinteistölle mahdollisimman suurta käyttöastetta, joka saavutetaan tilojen monikäyttöisyydellä. Olemme solmineet Äänekosken kaupungin kanssa 15 vuoden vuokrasopimuksen ja tämän jälkeen optiot. Näin kaupunki saa ilman suuria investointeja edulliset ja tasokkaat tilat liikuntatarpeisiin. Tämä on riskitön ja helppo ratkaisu kaupungille”, kertoo Heikkilä.

Ammattiopisto Luovin liikuntahallissa on 20 x 40 metrin kokoinen salibandy- ja futsal-kenttä. Rakennukseen tulee myös kahvilakeittiö palvelemaan Luovin oppilaita. Rakennus tullaan yhdistämään jo olemassa olevaan Ammattiopisto Luovin rakennukseen. Laajennus on valmiina syyskuussa 2019.

Lue seuraavaksi