Uutiset

Työkoneet

Leguanilta 13,5-metrinen

Leguan Lifts oy to markkinoille uuden, 1 600 kiloa painavan Leguan 135 Neo -henkilönostimen. Kyseessä on sekä pyörä- että tela-alustaisena saatava, maksimissaan 13,5 metriin nostava kone. Maksimi korikuorma on 125 kiloa, mikä tarkoittaa kahta henkilöä työkaluineen. Vertikaalisesti ulottuma on kahdeksan ja sivu-ulottuma 7,5 metriä.

Leguan 135 Neo nostaa maksimissaan 250 kiloa 13,5 metriin

Minimi leveys tukijalat ylhäällä on vain 890 ja korkeus 1 930 millimetriä.

Ohjaimen joystick on kaksitoiminen. Kun tukijalat ovat nostettuina, sillä voidaan ajaa konetta paikasta toiseen. Tukijalkojen ollessa alhaalla tuettuna, toimii sama vipu puomin hallinnassa. Useaa puomin liikettä voi hallita samanaikaisesti. Tukijalkojen petaus onnistuu erikseen tai automaattisesti yhdellä napilla, samoin ajoasentoon palautus. Kone voidaan laittaa nostokuntoon myös juuri sille suunnitellussa peräkärryssä, jolloin säästyy aikaa, kun alasajo ja lastaus jäävät pois. Voimanlähteenä on Honda GX390 -bensiinimoottori. Myös sähkökäyttö (230 V tai 110 V) nostimen liikkeisiin on mahdollinen.

Tälle vuodelle nostimesta luvataan myös akkukäyttöinen versio.

Ohjaimen joystickillä hallitaan niin ajoa kuin puomin liikkeitä. Kyseessä on aivan uusi kätevä tapa käyttää henkilönostinta.

Lue seuraavaksi