Uutiset

Työkoneet

Lännen MCE perustaa uuden pienkuormaajayhtiön

Uuden yhtiön taustalla laajeneva tuotetarjonta ja tehtaan halu tulla lähemmäksi asiakasta

Multione Nordicin tuotepaletti sisältää koko Multione-pienkuormaajien malliston, johon kuuluu 15 konetyyppiä 390 kilosta 2500 kiloon. Tuotetarjonta yli sadan eri lisälaitevaihtoehdon kanssa on markkinoiden laajimpia tässä segmentissä. Tuotepaletti on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja laaja tuotteisto mahdollistaa oman pienkuormaajiin keskittyvän yhtiön perustamisen.

Laajenevan tuotetarjonnan lisäksi CSF:n tehtaan tavoite tulla lähemmäksi asiakasta on Multione Nordicin perustamisen taustalla. Oma pienkuormaajiin keskittyvä yhtiö tiivistää markkinointia ja toimii strategisessa yhteistyössä Lännen MCE:n kanssa. Uuteen yhtiöön siirtyy Lännen Tractorsin pienkoneista vastannut organisaatio, joka kattaa myynnin, myynnin tuen ja tekniset tukipalvelut.
 

Huolto- ja varaosayhteistyö jatkuu Lännen Tractorsin yhteistyö-kumppaneiden kanssa

Multione Nordicin tavoitteena on rakentaa vahva myyntiorganisaatio Suomeen jo toimivien Lännen Centereiden lisäksi. Nykyinen varaosayhteistyö Valtran kanssa jatkuu, samoin kuin huoltoyhteistyö Lännen-huoltoyhteistyökumppaneiden kanssa.
”Koneiden huollossa ja vara­osien saatavuudessa tulemme tukeutumaan vahvasti hyvin toimivaan Lännen Tractorsin yhteistyöverkostoon. Näin asiakkaamme voivat varmistua huollon saatavuudesta valtakunnallisesti”, toteaa Multione Nordicin tuoteryhmäpäällikkö Pertti Tuomi.

Uuden yhtiön perustamisen taustalla uudet liiketoiminnalliset tavoitteet

”Lännen Tractors Oy on toiminut Multione-pienkuormaajien maahantuojana vuodesta 2006 lähtien, ja koneita on toimitettu Suomeen satoja kappaleita tänä aikana. Nyt kun on nähtävissä CSF:n laajeneva ja erittäin kilpailukykyinen mallisto, halusimme entisestään terävöittää tavoitteitamme pienkuormaajissa. Katsoimme parhaaksi perustaa uuden, vain Multione-pienkuormaajiin keskittyvän yhtiön. Uusi yhtiö toimii kiinteässä yhteistyössä alueellisesti Lännen-aluemyyntipisteiden (Lännen Center) varaosapisteiden ja huoltoyhteistyökumppaneiden kanssa, mutta samalla tavoitteenamme on laajentaa Multione-myyntipisteiden määrää”, toteaa toimitusjohtaja Timo Huttunen.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme yhteistyökumppanimme CSF:n uuden yhtiön osakkaaksi. Tämä omistus tiivistää entisestään yhteistyötämme valmistajan kanssa ja takaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme kilpailukykyisten tuotteiden lisäksi hyvän teknisen tuen ja nopean reagoinnin markkinatarpeisiin. Tavoitteenamme on yhdessä nostaa Multione johtavien merkkien joukkoon Suomessa ja aidoksi vaihtoehdoksi pienkuormaajien asiakkaille”, Huttunen jatkaa.
 

Lue seuraavaksi